A tornától kijöttek erek a combomon, és a vádlimon, Elfognak múlni? : S
Hát, anya ő igen, de neki csak idősebb korában jöttek ki.
Egyébként már több hónapja tornázgatok, nem tudom miért jöttek így ki. amúgy 2 db.
:S
És a dokinál mit csinálnak? Vagy adnak rá valamit, ha igen mit?És elmúlik?
egyébként elég fehér a bőröm is szóval látszik.
Hát...
Apukám lába nagyon visszeres. És mindhárman örököltük a hajlamot. Vagyis nekem is nagyon fehér a lábam, és nagyon átlátszanak rajta az erek. Állítólag ez csak esztétika probléma. Magándoki tud rá injekciót adni, és akkor 4-5 évre eltűnnek. De az évek előrehaladtával mindig több és több lesz. Erőltetés hatására akinek hajlama van rá, annak ki fog dudorodni az ér. Ha már kitüremkedik, akkor azzal már tényleg baj van. Bátyámnak a focizástól türemkedett ki, neki műteni is kellett. Csak magándokihoz menj vele, ha jót akarsz. Apu testvérének a sima kórházi doki cseszte el a műtétjét, és még rondább lett. Puhánynak néznek, vagy sem, de én biztos hogy nem fogom sporttal erőltetni a lábaimat, még a végén úgy járok mint bátyám.
szia
köszönöm a részletes kommented
sajnos igen anyának vannak viszerei, ő viszont jobban űzte a sportot az igaz.
én csak tornázni szoktam otthon de ezek szerint nekem nem valóak a kemény sportok :S viszont , ha belegondolok talán akkor egy picit megerőltettem a tornát és talán azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!