Szerintetek ha valakinek ilyen fehér a bőre az nem szép?
Nagyon fehér a bőröm és mindig is egy szép napbarnított színt szerettem volna,de én a napon sajna csak leégek. Tehát szerintetek taszító ez a fajta bőrszín?
szerintem szép.
amúgy én is nagyon fehér bőrű voltam/vagyok, leégni tudtam csak... aztán x év elteltével már barnulni is tudok.
lehet ha fokozatosan szoktatod a bőrödet a naphoz, akkor nincs gond. pl. nyáron 9 körül kimesz egy fél órára, akkor talán még nem egész le.
Szerintem gyönyörű!
De nyilván ízlés kérdése, én örülök, hogy fehér vagyok, és vigyázok is, hogy nyáron is az maradjak. Egybként sose barnultam szépen, én is mindig leégtem. De van ismerősöm, aki mindig nagyon barna, és neki meg az áll jól, nem is tudnám elképzelni másként.
Szerintem ne barnítsd magad direkt, csak öregíti a bőrt.
Szerintem igen.
Régebben átoknak tartottam a fehér bőrömet, ami csak minimálisan tud barnulni. Ma már megbarátkoztam vele. Bár én nem vagyok ennyire fehér mint a képen.
A hajszínem is csak a világos bőrhöz megy. Szóval számomra már ezért sem érné meg barnábbnak lenni. :D
Nekem nagyon tetszik, ennyire azért nem vagyok fehér de barnulni nem igazán tudok :D
Egy hetes tengerparti nyaralás után kb egy árnyalattal lettem sötétebb és akkor most sokat mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!