Igazából nekem mindegy hogy férfi vagy nő.
Most vagyok 8.-os és vagy fodrász szeretnék lenni vagy kozmetikus. De ezek szerint aki fiú és kozmetikus akar lenni az már egyből meleg..
Valószínüleg nem igazán vennének fel, mert a kozmetikus nem csak arcot kezel, és nem sok nö szeretné, hogy egy férfi végezzen pl rajta intimgyantázást vagy hasonlót, ezért egyszerüen nem mennének hozzá, nem lennének vendégei.
Viszont ha férfi kozmetikára specializálódsz, akkor ugyan több vendéged lehetne, de - ahogy az elsö primitív válaszoló is gondolja -, sokan melegnek néznének, adott esetben sokan bepróbálkoznának nálad, szóval itt meg ez lenne hátrány.
A fodrász szerintem jobb választás lenne, mert több esélyed lenne megfelelö munkára és vendégkörre.
Miért kritizálnának? Nekik is tetszik az a szakma.
Én személyszerint örülnék férfi kozmetikusnak, dokijaim is mind férfi, mellesleg tisztában vagy vele miket kell csinálnia egy kozmetikusnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!