Milyen az alakom? Képet tettem be
2018. okt. 3. 08:52
11/22 A kérdező kommentje:
Jesszus miert lenne photoshop? Pont hogy oszinte velemeny erdekel akkor sok ertelme lenne kamuzni. Ugysem tudja senki ki vagyok :D szerintem ott szimpla arnyek van. De azert koszi. Amugy 159 cm vagyok es 50.2 kilo :D
2018. okt. 3. 10:05
12/22 anonim 

válasza:

Jo alakod van de mint irtak egy kis izom senkinek nem art. Sulyzos edzeseket vegezz elsosorban.
13/22 anonim 

válasza:

Jó alakod van. Kicsit a combodon és a vádlidon formálhatsz még. Csak így tovább.
14/22 anonim 

válasza:

Szia Kérdező!
Szerintem tökéletes vagy, semmi extrát nem kell magaddal csinálnod:).
Látszik, hogy mozoghatsz valamit, és szerencsére nem vagy sem túl izmos, sem gebe kategória.
Légy boldog, mert jó nő vagy :)!
37/f
15/22 anonim 

válasza:

A hajad gáz, festéssel tönkretett.
16/22 A kérdező kommentje:
Foleg hogy nincs is festve xD jo vicc
2018. okt. 3. 15:15
17/22 anonim 

válasza:

Szerintem nagyon jó alakod van, legalábbis női szemmel ezt mondom :)
18/22 anonim 

válasza:

Szerintem picit hízni kellene, túl vékony vagy.
19/22 anonim 

válasza:

Szerintem jó alakod van, nem kell vele csinálni semmit, de azért vigyázz rá és sportolj valamit.
20/22 anonim 

válasza:

#28 Túl vékony? Csak azért, mert te esetleg 200kg-s bálnákra buksz, a kérdező messze nem túl vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!