Hogyan legyen kisebb a mellem?
Nagyon zavarnak,nekem épp ellenkezőleg,elveszi az önbizalmam,mint hozzáadna.Ha nagyobb leszek le akarom majd muttetni.Nincs semmi fenekem és hatalmasak a melleim.Nem vagyok elhízva.El tudjátok képzelni mennyire rosszul néz ki...
Hallottam már olyat hogy le kell kötni ,vagy hogy vizes ruhával kell borogatni vagy vmi ilyesmi.
Gondolom ezek csak mítoszok vagy hülyeségek.
Mitől lehetne kisebb a mellem?
Kérlek mondjatok vmi használható tanácsot hogy kisebb legyen biztosan vagy ha csak 50%lenne ra.
Illetve hány éves kortól lehet lemuttetni és mennyibe kerül?
A mell zsírszövetből áll- Ha kisebb melleket akarsz, akkor fogyókúráznod kell, hogy mellből is lemenjen a zsír. ( mivel nincs helyi fogyás, így alapjáratban mindenhol fogyni fogsz, ahogy mellből is)
Azzal, hogy lekötöd nem lesz kisebb a melled, de azt eléred, hogy a melltartó szalagok megnyúlnak, és ezáltal lógóssá is válhatnak az amúgy is enyhén lógós nagy mellek. A vizes borogatás meg aztán végképp nem használ( akkor tapsolhatnál is egész nap, hátha az segít.. ja az sem)
Műttetni 18 éves kortól lehet, de nem olcsó. Arról nem is beszélve, hogy nem úgy megy, hogy fogják, és leszívnak zsírt a mellből, és máris kisebb lesz.
Sokkal komolyabb a mellkisebbítési műtét mint a mellnagyítás.
Azt, hogy zsírt leszívnak adott, de így a megmaradt megnyúlt bőrből is le kell vágni valamennyit, és hogy szép formája legyen implantátum kell. De a mellzsír leszívása, és bőr levágása miatt a mellbimbó sem lesz jó helyen így sokszor mellbimbó átszabására van szükség.
(tudom, voltam vele plasztikai sebésznél a 95/C melleimmel)
Ilyet még nem hallottam, volt már olyan csajom (akikért bolondultam is), akinek a közepesnél nagyobb mellei voltak, de sajnos olyan még nem, akinek prímán nagy lett volna, pedig megesz a fene érte.
A fenét sem érdekli a többi , ha téged zavar erősítsd meg a feneked, de a jó nagy extra dudák isteni ajándékok, csak előnyöd lehet belőle, eszedbe se jusson lenyesetni, micsoda butaság, egészen elképedtem.
Olyan, mintha egy lottó ötöst dobnál a szemétbe, szabadítsanak meg tőle, mert neked nem kell.
Mik vannak!?
Nahát utolsó, nem tudtam hogy ilyen primitív férfiak még élnek
Amíg fogalmad sincs, hogy milyen nagy mellekkel élni, addig légy oly szíves fogd be a pofád.
Először is... képet!!!
Amúgy ahogy írták, kisebb a fogyástól lehet, de ha nem vagy elhízva, akkor ne számíts nagy eredményekre. Ha lesz pénzed, műzzesd meg, addig élvezd a pasik imádatát.
"nem tudtam hogy ilyen primitív férfiak még élnek"
Akkor nem ismered a férfiak 99%-t.
"Amíg fogalmad sincs, hogy milyen nagy mellekkel élni, addig légy oly szíves fogd be a pofád."
Tényleg nem, sajnos, így hát befogom a (ronda?) pofám és meg se nyikkanok. Csak nyiszáld kedvedre, a tied, a te dolgod.
Megjegyzem ez pont olyan, mint amikor a sok liba átfesteti a haját, mert azt gondolja, a csodálatos, selymes fényű gesztenyebarna haja sárgán, vagy ocsmány vörösen valamiért jobb.
Nagy ciciket kicsire cserélni?
Mintha a Schwarzenegger gizdává akarná magát visszaedzeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!