Hogyan legyen kisebb a hasam?
13 éves lány vagyok, 162 centi és 50 kiló.Viszonylag elfogadom az alakom, de a hasammal nem vagyok megelégedve. Nem az a legnagyobb problémám, hogy van rajtam valamennyi fölösleges háj hanem a hasam túl kerek és ha felveszek egy magas derekú nadrágot elég szembetűnő. Már 3 hónapja diétázom ami annyit jelent, hogy napi 3x eszek(reggeli ebéd vacsora) és 1000kalória/nap.
Heti 5x, tesiórán viszonylag sokat futunk és nem űzök semmilyen sportot. Alapjáraton aktív életet élek, sokat mozgok. Esetleg tudnátok valami tippet, tanácsot adni, hogy lapos legyen a hasam? Milyen étrendet kövessek és milyen gyakorlatokat csináljak?
A válaszokat előre is köszönöm!:)
Valószínűleg vékony vagy, csak nem tök lapos a hasad, ami nőknél teljesen normális.
Ha a felsőd nem feszül a derekadra, hanem lazább, akkor már nem látszik a hasad, mert a melled kinyomja kicsit. De teljesen feszülős felsővel nem jó a magas derekú nadrág. Most úgy is divat a szűk nadrág, bővebb felső.
majd ahogy telik a idő, nyúlsz egy kicsit, és a hasad is lapos lesz.
2 év max.
Nem lehet túl nagy valszinu max te képzeled be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!