Fogamzásgátló szedésével főleg popsira, combra lehet hízni?
Ez teljesen változó. Attólfügg, hogy milyen a genetikád, testalkatod , illetve milyen fogamzásgátlót szedsz. Sőt szerintem még attól is függ, hogy mennyit mozogsz, hogyan táplálkozol illetve a hormonjaid/szervezeted hogyan reagál a készítményre.
Pl én novemberben lesz, hogy 1 éve szedem és csak a melleim lettek dupla nagyok (70A-ból 80C) úgy, hogy 156 cm 45 kg vagyok..😀 De ezenkívül semmi más nem változott az életemben a gyógyszertől. De pl barátnőm hasra hízott tőle, illetve másik barátnőmnek hajhullása lett.
Szóval ez mind mind változó emberenként.😊
Akkor valószínűleg ugyanoda fogsz hízni, mint legutóbb.
Részemről plusz 2-3 kiló, arányosan mindenva, mivel ez leginkább vízvisszatartás, szerencsére nem tűnik fel kb senkinek. De ismerek olyat is, aki 2 hónap alatt 15 kilót szedett fel, szóval előre senki meg nem mondja, hogy reagálsz rá.
(az első válaszolót meg nem szeretném bántani, de vagy nagyon rossz méretet hord, vagy mégse csak mellben nőtt ha a körmérete is ugrott 10 centit...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!