Úgy fettem észre magamon, hogy a fenekemen kissebb erek látszódtak meg. aztán már olyan lett, hogy mintha kissebb hegek, vagy olyasmik lennének. ha végighúzom az ujjamat, akkor érzem, hogy ott van valami. xD
Tehetek ellene valamit, hogy eltűnjön, pl. sportolással??? vagy örökre ottmarad...? : ( gondolom a szyne az megmarad biztosan...
2010. jún. 23. 09:52
1/5 anonim válasza:
igen,ez stria.
nem nagyon tudsz mit csinálni,max. csak napozással tudod halványítani.
2010. jún. 23. 10:03
2/5 anonim válasza:
Nekem a szolitól kevésbé látszik, de sajna eltüntetni nem nagyon lehet. van valami bazidrága kezelés rá állítólag ami segíthet, de csak akkor ha még nem fehéredett k hanem még lila úgy mond friss, de nem tudok erről sokat csak hallottam a tvben. Nekem nagyon csúnya főleg a combom és a vádlim, de egy kis szoli és annyir a már nem látszik.
2010. jún. 23. 10:28
3/5 anonim válasza:
nekem lilás mélyvörös színű striáim vannak mindenhol (has, kar, láb, comb, derék)(gyógyszer miatt amitől felpuffadtam és szétszakadt a bőröm :S)
nem tudsz vele mit csinálni nagyon csak beletörődni, idővel halványulnak, amúgy a napozást és a szolit nem ajánlanám mert a fehér kis csíkok csak jobban fognak vírítani a barna bőrön :S
amúgy vannak halványító krémek, de nem sokat használnak :( én már annak örülnék hogy ha fehérek lennének:(
20/L
2010. jún. 23. 11:45
4/5 anonim válasza:
Hát, csak kenőcs, ami halványítja, ennyit tehetsz. Meg ügyelj arra, hogy a súlyod ne változzon rövid idő alatt sokat, mert ez általában attól szokott lenni. Elszakad a kötőszövet, mert a bőröd nem tud megfelelő ütemben nyúlni. De ez gyors fogyásnál is kialakulhat. Amúgy ja, szerintem a barna bőrön jobban látszik, de nincsenek ezzel kapcsolatban tapasztalataim, mert nem vagyok egy nagy napozós.:)
2010. jún. 23. 13:22
5/5 anonim válasza:
Nekem nem látszik jobban, pedig járok szoliba, de ezt embere válogatja szerintem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!