Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért szeretik ennyire a...

Miért szeretik ennyire a férfiak a fenékig érő (vagy még hosszabb) hajat?

Figyelt kérdés
99%-ban igénytelen és cigányos. Szerintem már egy normális mellig érő frizura is bőven elég hosszú, de még annál rövidebb is lehet nagyon csinos.
2018. szept. 22. 03:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Most az a bajod, hogy nyaktól lefelé már csak töredezik a hajad, és irigykedsz az egészséges nőkre?

Mindenkinek az tetszik, ami, ne akard megmagyarázni, neked milyen nő tetszik.

2018. szept. 22. 03:39
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Egy vállig érő is lehet csinos. Nekem a nő alakja sokkal fontosabb. Azért már egy tüsi haj kevés nőnek áll jól...41f
2018. szept. 22. 05:23
 3/12 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem is csak irigy vagy :D Nekem fenékig ér a hajam, nagyon szép, nem töredezett, és nagyon gyorsan nő. Nem is kenek rá semmi vackot samponon kívül. Igyekszem természetes maradni.
2018. szept. 22. 06:22
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Ez amúgy tudjátok mi? A harmadik válaszoló is hasonlóra gondolt.

Amikor egy ember tudja mi újság, tudja mi lenne a vonzóbb az ellenkező nem számára, de ahelyett hogy belefektetné az energiát vagy egyszerűen befogná és elfogadná hogy ő ezt nem vállalja be, hogy jobban tetszen, elkezdi szidni azokat a nemtársait, akik belefektetik az extra tetszésbe az energiát és elkezdi megszégyeníteni azokat az ellenkező neműeket, akiknek az tetszik, hogy miért tetszik nekik, ne tetszen nekik, stb.

Ugyanez amikor egy dagadt nő a karcsú nőket szidja, vagy a férfiakat, akiknek a karcsú nők tetszenek, ahelyett hogy lefogyna. De említhetném az izmos férfiakat szidó vékony/dagadt férfiakat, stb. Tudják mi a jó legbelül, de az akaraterőből nem futja a változásra amivel ő is jól járna, csak a többiek betámadására.

Mindig érdekes élőben látni az emberi pszichológiát :D

2018. szept. 22. 07:01
 5/12 peca1000 válasza:
83%

Nekem a rövid hajú nők tetszenek.

Főleg a Kleopátra frizurások :)

2018. szept. 22. 07:18
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
mert hosszú, dús haj is az egészség és a termékenység jelképe. ez vonzó a fasziknak.
2018. szept. 22. 07:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább azért vonzza őket a dolog mert egészségesnek néz ki ezáltal szép is.
2018. szept. 22. 08:49
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
Tenyleg csak azokat pontozzak le, akik megirjak, hogy tetszik nekik ez a hajhossz, mertcsak. :D Ugyanez, amikor egy mennyi a fizetesed kerdesnel beirjak, hogy havi netto 4 kilo, az ellen osszefognak a kevesebbet keresok, de a minimalberest mar eljenzik.
2018. szept. 22. 09:56
 9/12 anonim ***** válasza:
63%
Ne féltékenykedj drágám inkább törődj kicsit többet magaddal és akkor hajnali 3 kor nem fogsz ilyen kérdéseket kiírogatni ☺️
2018. szept. 22. 14:06
 10/12 anonim ***** válasza:
77%

looool, szerintem is a legtöbb (igazán) hosszú hajú lány haja igénytelen, legalábbis a tapasztalat ezt mutatja.

Akik meg néhányan idekommentelnek, hogy irigykedik a kérdező, meg hogy mert mit szólja le, ha egyszer a ffiaknak ez tetszik (és? elsősorban magamnak akarok tetszeni + ott már baj van, ha az a legfontosabb, hogy milyen hosszú a hajam :/), hát, eléggé komlexusosak lehetnek.

Persze van, akinek ez a fétise, én elfogadom, de azért ne akarjuk már ráhúzni midenkire. :D

20/L (hosszú hajú BTW, de nem azért, hogy a gyökereknek tetszek)

2018. szept. 22. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!