Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nőknek "szakáll"? Csak én...

Nőknek "szakáll"? Csak én csipeszelek?

Figyelt kérdés
Már elegem van belőle! Más nő is jár hasonló cipőben? Mindig van pár szál, amit ki kell szedni az államról. Elegem van már belőle:( Van ellene valami praktika, hogy kevésbé látszódjon, ha esetleg rohanok, és nincs rá időm? Egyszer majd kikopik? :(
2010. jún. 22. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Sajnos én is igy vagyok.Nagyon oda kell figyelni,hogy el ne felejtsem kiszedni.Hány éves vagy? / 59 /

Azt nem veszem észre, hogy kopna, inkább sokasodik.

2010. jún. 22. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. jún. 22. 20:46
 3/7 A kérdező kommentje:
33 éves vagyok. De már egész "fiatalon" elkezdtem tépkedni 1-2 szálat..
2010. jún. 22. 20:48
 4/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok. nekem bajszim van 1-2 szál. megvettem Vaterán 800ft-ért a mytweeze epilátort. Elemes, tehát bárhol epilálhatsz vele) Gyorsan végzek a kósza szálakkal és mintha gyengültek volna tőle. 800ft-ot megér egy próba.
2010. jún. 22. 20:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Az nagy hiba volt,hogy ilyen korán elkezdted.Sajnos nincs vissza ut, mindig több lesz.

Amugy biztos van drága megoldás.

2010. jún. 22. 20:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Van valaki esetleg, aki pozitív tapasztalatokkal rendelkezik végleges lézeres szőrtelenítéssel kapcsoaltban?
2010. jún. 22. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van sajnos, kb 7 eve kiszedem, akkor egy volt, most kb negy es meg egy, egy picit tavolabb a tobbitol, most 23 vagyok, ki tudja mi lesz meg :(((
2010. jún. 23. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!