Nők, mondanátok véleményt a külsőmről?
22 éves vagyok és arra lennék kíváncsi melyik korosztálynak tetszhetek . Mármint ha egyáltalán van esélyem a nőknél.
Nincs semmi gond veled.
Külsőre egy átlagos lányt tudnék elképzelni melléd.
Nem egy agyonsminkelt 40 kg-s szolis lányt gucci ruhákba, hanem egy átlagos testalkatú, natúr arcú, fehérbőrű aranyos csajt.
Szerintem viccből tetted ki 😂
Miért ne lenne esélyed Úristen
Teljesen rendben vagy
Szepfiu vagy. Az jo. Szereted a kutyakat ,az sok pluszpont.
N
Édes kis pofika, bájos tekintet... nálam ez nyerő, csak foglalt vok.
Am 22/nő
A kutyusod cuki, a bajszod nem :) egyébként minden rendben van veled, természetesen siman van esélyed a (normális) 16-18 éves lányoknál :)
24L
Csak ismételni tudom az előttem szólókat, szerintem is jó adottságaid vannak, első ránézésre is helyesnek mondalak. Ha ehhez a külsőhöz társul egy figyelmes, kedves, odaadó személyiség, szerintem bármelyik lányt megszerezheted. Annyira kíváncsi lennék, hogy nézel ki más hajjal, más szögből fotózva.
Fun fact pedig hogy nekem Brandon Urie ugrott be a kiskutya szemeidet látván, aki szerintem nem enyhén jó pasi.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!