Nők, mondanátok véleményt a külsőmről?
22 éves vagyok és arra lennék kíváncsi melyik korosztálynak tetszhetek . Mármint ha egyáltalán van esélyem a nőknél.
Ha ilyen szögekből fotózod magad, az sok mindent elárul rólad. Segítek, nem előnyösek.
Sokkal fiatalabbnak nézel ki a korodnál, szerintem a 15-6 éves lányoknál lenne több esélyed. És mindenképpen más frizurát vágatnék, egyébként nincs baj.
Szerintem szép (helyes) arcod van, viszont a Bajusz nekem nem jön be.
16/L
Szerintem helyes arcod van, sok lány kedveli a babaarcú típust.
A hajad viszont nem előnyös, szerintem keress fel egy barber shopot és kérj egy divatosabb, férfiasabb frizurát. Illetve a bajszodnál is borotválkozz alaposan vagy az egész arcodon hagyj egy kis borostát, de ez így ebben a formában nem az igazi.
28/N
Nagyon előnytelenek a képek. Kérdezed, hogy van e esélyed a nőknél. Hát ez attól függ, hogy neked milyen lányok tetszenek, mert pl a nagyon dekoratív lányoknál nem feltétlen lenne esélyed. Mivel sok korodbeli lány a külsőt nézi, hogy öltözködsz stb. Az arcod helyes, “jó alapanyag” vagy, csak többet kéne kihozni belőled, akár öltözködésre, vagy hajviseletre.
24/L
Tényleg nem nézel ki rosszul, (de szemből fotózd magad!)
persze h lehet esélyed a nőknél
19/l
Bajusztól gyorsan szabadulj meg. Így inkább nézel ki pedofilnak mint férfinak. Az a pár szál nem tesz férfiassá, a hiánya meg nem fog gyerekesebbé tenni.
Ez a hajstílus sem előnyös, a kerek arcodat még kerekebbé teszi. Keress fel egy jó férfifodrászt aki tud tanácsot adni hogy mi állna jól.
Próbálj előnyösebb képeket készíteni, mert ha csak a másodikat raktad volna fel, biztos nem tudtam volna pozitívat mondani.
Pártalálásra szerintem mindenkinek van esélye a saját szintjén. Nemtudom milyen az öltözködésed, a személyiséged, de arra ne számíts hogy egy plázacicát feltudsz szedni (kivéve ha gazdag vagy) de ha nem a külsőségekre mész, nem a dekoratív külső fontos számodra akkor egy értelmes, szép, természetes külsejű lányt/nőt tudsz fogni magadnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!