Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi ez a parfüm, amit a férfin...

Mi ez a parfüm, amit a férfin éreztem?

Figyelt kérdés

Előadáson ült előttem egy srác, annyira jó illata volt, de nem ismertem és nem mertem megkérdezni.

Megpróbálom leírni, hátha ismeritek, vagy beugrik. Nem adok sok esélyt neki, de hátha :)

Nem az a tipikus férfias illat, talán uniszexnek is belefér.

Gyümölcsös, nekem a szilva és a meggy jutott eszembe róla. Picit fűszeres, talán szantál illat is volt benne, de egy könnyebb, "meleg" (nem úgy), otthonos illat. Arra tippelek, hogy valami divat illat, vagy legalábbis nem egy nagyon ritka, vagy méregdrága parfüm lehet, ezt csak abból tippelem, hogy egy egyetemista srácon éreztem, talán nem tud egy vagyont rákölteni. De ebben lehet, hogy tevedek.

Nem tudom jobban leírni :( nagyon remélem, hogy valami csoda folytán rájöttök, mi lehet ez a parfüm, mert akkor életem végéig ezt fogom használni.

Egyébként ha legközelebb esetleg látom, szerintetek nagyon creepy odamenni ismeretlenül és megkérdezni?

2018. szept. 13. 11:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom pedig nagy szimatoló vagyok.

Lehet hogy police kék,eros versace szaglászd meg nekem ezek túl édesek.

2018. okt. 12. 22:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem eros versace, egyáltalán nem az a jellegzetes férfi illat. Olyan gyümölcsös és könnyű, hogy lányként én szeretném magamnak megvenni és saját magamon használni.
2018. okt. 15. 16:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen.amúgy én is ezt vettem le az írásodból.

A nagyon régi és fantasztikus fűszeres illatokat 30' 80'kutatom használom kis mintákat is.Másolataikat is ismerem.Azzaro pour homme ilyesmi.

A vízi illatokat annyira nem.

Sok ilyen van Cool water ennek a női változata sok másolatban is van nőibe is.

Channel sport vagy allure is lehet

Ambercrombie ficth

Boss illatok full édes

dolce gabbana is

davidoff gamer/gambler a másolat->fekete armani/one million szerű illat de sokkal jobb

ennek mind van másolata

nem beszélve a rengeteg avonról

2018. okt. 15. 19:51
 14/15 anonim válasza:
Szia nem vagyok nagy szakértő, de a gyümölcsös meleg illatból nekem egyből a one million jutott eszembe :)
2018. okt. 22. 14:48
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket
2018. okt. 22. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!