Mi ez a parfüm, amit a férfin éreztem?
Előadáson ült előttem egy srác, annyira jó illata volt, de nem ismertem és nem mertem megkérdezni.
Megpróbálom leírni, hátha ismeritek, vagy beugrik. Nem adok sok esélyt neki, de hátha :)
Nem az a tipikus férfias illat, talán uniszexnek is belefér.
Gyümölcsös, nekem a szilva és a meggy jutott eszembe róla. Picit fűszeres, talán szantál illat is volt benne, de egy könnyebb, "meleg" (nem úgy), otthonos illat. Arra tippelek, hogy valami divat illat, vagy legalábbis nem egy nagyon ritka, vagy méregdrága parfüm lehet, ezt csak abból tippelem, hogy egy egyetemista srácon éreztem, talán nem tud egy vagyont rákölteni. De ebben lehet, hogy tevedek.
Nem tudom jobban leírni :( nagyon remélem, hogy valami csoda folytán rájöttök, mi lehet ez a parfüm, mert akkor életem végéig ezt fogom használni.
Egyébként ha legközelebb esetleg látom, szerintetek nagyon creepy odamenni ismeretlenül és megkérdezni?

Bemész egy parfümériába és elkezded a mintákat szagolgatni.
Esetleg előadod az eladónak is a leírást és probléma megoldva.

Szerintem simán megkérdezheted, csak tedd hozzá, hogy azért kérdezed, mert tetszik, és ilyet szeretnél venni a barátodnak/vőlegényednek...
Nehogy azt gondolja, hogy így akarsz kikezdeni vele.
Az illathoz sajnos nem tudok mit mondani.
Egyébként nem volt túl szimpi, tipikusan az a nagyarcú partifiú volt, azért szeretném elkerülni a megkérdezést :/
De a drogéria jó ötlet, köszönöm :)

Street Looks
Soul for man 85ml (ismerem a tecsóból)
édes szantálos kicsit olyan mint a tabac
talán ez valszeg a Hugo Soul kopija(azt nem szaglásztam)
szilva gyümölcs jegy?

Közben rájöttem, hogy a szantált kár volt odaírnom, biztosan nincs benne, szagolgattam szantálos illatokat és nagyon nem olyan volt. Egy könnyű, gyümölcsös, otthonos illat, keleti beütésűnek egyáltalán nem mondanám.
Sajnos azóta nem találtam meg az illatot, a srácot pedig nem láttam, úgyhogy sajnálom, hogy nyuszi voltam megkérdezni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!