2/9 anonim válasza:
Nem. Minden második képzetlen gazdagcsaj TANULÁS és előképzettség nélkül akar saját márkát virítani, vagy elmennek lakberendezőnek zéró ízléssel. Mindenhez akarnak érteni, miközben semmihez nem értenek.
4/9 anonim válasza:
xy (azaz akármelyik ilyen kis celeb, sztárokcska) ruhakollekciójából biztosan nem vásárolnék, mert egyrészt: a legtöbb xy által "megálmodott" ruha nagyrésze nem nekem való (mert nem tetszik, látszik az anyagán, hogy milyen stb), másrészt nyolcadannyiért veszek plázás boltban egy ugyanolyan basic darabot (pl. egy csíkos garbót) vagy ott biztosan találok magamnak nekem tetszőt.
5/9 anonim válasza:
Proli túlárazott szart? Kösz, nem.
6/9 anonim válasza:
Nagyon túl vannak árazva, szóval nem.
7/9 Metionin válasza:
Megnéztem és hát nem. 2 oka van:
- nem tetszenek a cuccok
- ha tetszenének is, bármelyik tömegüzletben feleennyiért kapnék ugyanilyeneket.
8/9 anonim válasza:
Túlárazott és egyáltalán nem a stílusom.
9/9 anonim válasza:
Nem. Semmi fantázia nincs bennük. Ilyen ruhákat bárki összedob bármilyen előképzettség/hozzáértés/ízlés/szépérzék nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!