Nagyon csúnya vagyok . Nem tudom hogy szépüljek meg? Lány vagyok
Mielőtt kérdeznétek , azért gondolom hogy csúnya vagyok mert minden fiú ezt éreztette velem
Akarkivel próbálkoztam volna mind lefujjogott meg hogy bottal se érnék hozzá ? Így soha nem lesz senkim?
Szerintem meg majd elszalad mellettem az élet és senkinek nem fogok tetszeni
Ha eddig mindenki lerondazott miért lenne bármi másképp?
Más lány válogat a fiú között
Nekem még senki
Nah mindegy majd valahogy megemesztem
Köszönöm a válaszokat!
Veled nem külsőleg van a baj,hanem belsőleg.Ezzel fordulj szakemberhez.Az önbizalomhiány kihat a külsődre is!
Amikre figyelj:
a bőröd ápolt legyen,ne legyél szőrös,a fogaidat tartsd rendben,a hajadat mosd rendszeresen,esetleg próbálgasd,milyen stilus állna jobban,stb.
A körmöidre is nagyon figyelj !
A szépség relatív,valakinek te leszel a legszebb.
Javíthatsz a testeden is,a férfiak oda vannak a formás popsiért,a szép combokért.
Hordj kiegészítőket,de leginkább visszafogottabbakat,azok olyan kis nőiesek.
Legalább annyit megírnál, hogy """ mi a randa rajtad ""? Megértettük, képet nem szeretnél küldeni.
De legalább azt, hogy a hajad a probléma, a szemedet tartod kicsinek ( ezen optikailag lehet csalni )... Vannak ilyen trükkök. Így tudnánk segíteni Neked.
Mondjuk az ilyen lányok, mint te, az esetek 80 százalékában nem rondák...
Szóval valamit írj. :)
Szia Kérdező!
Középiskolában sokszor kegyetlenek egymással az emberek,szóval nagy az esélye annak,hogy szar arcokkal vagy körülvéve! Nem igazán hiszem,hogy valóban csúnya lennél. Ha gondolod és küldesz egy fotót az arcodról,vagy a kritizált területről,szívesen elmondom a véleményemet őszintén. Udv!:) 37/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!