Hogyan fogadjam el a körülöttem lévő csajokat?
Lány vagyok én is. Észrevettem magamon, hogy néha nagyon tudok irigykedni 1-2 csajra, akinek pl. jó alakja van. Edzem én is, és ezért is vagyok teremben mindig rövid sporttopban vagy leggingsben, (azt is kiszúrom, ha valaki más így van, és zavar), gondolom, hogy kompenzáljam az érzéseimet - de eskü, hogy nem a férfiaknak "mutogatom" magam, hanem a csajoknak (nem vagyok rejtett leszbi 😀). Instagramon, facebookon, való életben is rengeteg gyönyörű, fotogén, nőies arcú lányt látok, nekem meg ez jutott: alig vagyok 155centi, és kislányos arcom van.
Nem vagyok szemét a nőtársaimmal, inkább félek tőlük.
Tudom, szánalmas vagyok, és nekem rohadtul elegem is van magamból. Nem akarok ilyen lenni, pár évvel ezelőtt nem voltak ilyen jellegű problémáim. Hogyan induljak el azon az úton, hogy változzak? Pszichológusomnak egyelőre nem merek erről mesélni, párom is van, a vankapcsolat szinten nincs probléma.
Mindenki irigykedik a női társaira valamilyen szinten.Hidd el, még azok a lányok is akik körülötted vannak.Még ők is irigykedhetnek az instagrammon lévő,náluk szebb modellekre.Lehet, hogy azt próbálják mutatni hogy ők milyen tökéletesek stb.De van náluk is szebb.Már akinek mi a szép.A szépség teljesen relatív.
Lehet, hogy a férfiak nagy részének az alacsony lányok jönnek be.(bocsi, írtad hogy van barátod)
Ne félj tőlük, légy magabiztos!Egyáltalán nem vagy szánalmas, ez valamilyen szinten teljesen normális, hogy a nők versenyeznek egymással.
A tanácsom:Próbálj pozitívabban nézni a nőitársaidra.Tudom, hogy a nők nagyobb rétegében nem lehet semmi jót látni.Bennük is ott van az a jó....mélyen..nagyon mélyen...de ott van!A pszichológusodnak is beszélj róla, bitosan megérti majd.
Sok sikert a változáshoz!:)
Talán normális nadrágba kéne edzened nem ebben a nevetséges búvár ruhába.
Akkor nem lennél fénymásolat.
Mellé!
Most Varvs vagyok, viszont érdemes lenne elgondolkoznod a véleményemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!