Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A testépítők miért szeretik a...

A testépítők miért szeretik a duci csajokat?

Figyelt kérdés

Szóval , engem minden testépítő megtalál, de miért?

Látják bennem a “lehetőséget”? (Fogyàst)

Már erre is gondoltam....a testépítők mellé vékony csajok illenek, nem ducik! Nem? :D

2018. máj. 29. 12:23
 1/10 anonim ***** válasza:
56%

Van egy ismerősöm, nagyon kövér volt, 150 kiló(mellé vagy 195-200centi). Ő elkezdett fogyózni, nagyon kigyúrta magát, de állítólag önbizalma még nincs, úgy gondolja, hogy nem érdemli meg azt a top kategóriát.

Ezzel nem akarlak leszólni, csak ez is egy lehetőség, amúgy meg lehet, hogy nagyon szép vagy, jó a kisugárzásod, jó fej vagy. Nem kell sok mindent belegondolni.:D

2018. máj. 29. 12:31
 2/10 A kérdező kommentje:

Szóval akkor a testépítőknek azért tetszem mert nem néztek ki jól?

Nos....tisztában vagyok önmagammal, az arcom szép, jó fej is vagyok , igényes, álpolt. Azért adok magamra. ( és ezt most nem azért mondtam hogy nagyképű legyek) Annyi hogy duci vagyok , sajnos hasra hízok.

Most el kezdtem fogyózni , sportolni , nem más miatt! Magam miatt!

2018. máj. 29. 12:36
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem kimondottan testépítőkre vonatkozik, de nekem volt egy ismerősöm, aki közvélemény kutatóként dolgozott, és mondta, hogy meglepő volt, de sokkal több férfi vallotta magáról azt, hogy a teltebb lányokat jobban szereti, mint a csontsoványakat.
2018. máj. 29. 12:54
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom megmondani, de nekem bejönnek a duci csajok.

Az más tészta, hogy valamiért mindig azt hiszik szegények, hogy szórakozok velük.

2018. máj. 29. 13:33
 5/10 anonim ***** válasza:
39%

Akik nagyon belenerülnek a testépítésbe (nem az ilyen egy szál bél gyerekekre gondolok,meg nem a "normál mértékig" kisportoltakra), azoknak többsége önbizalomhiányos.

A többit meg összerakja a kérdező ;-)

2018. máj. 29. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem (bár ez minden emberre vonatkozhatna):

- vagy azért, mert egy testépítő faszi tudja, hogy mivel jár az, ha az ember TÉNYLEG foglalkozik ezzel a dologgal. Pl. kaja terén rengeteg lemondással jár, nem ehetsz csokit, nem ehetsz semmi cukrosat, számolgatnod kell mindent.

- vagy volt tapasztalatuk vékony vagy testépítő lányokkal, akik hisztizni kezdtek, mert véletlenül lecsúszott náluk egy szem keksz, vagy nem vitték be a makrókat :D Azért ez elég szar ügy, én sem szeretnék ilyen emberrel együtt lenni, aki mániákusan számolgatja a kalóriákat (tök mindegy, milyen irányban) és nem lehet elmenni velük sehova egy jót enni vagy inni.

- vagy az ilyen vékony/testépítő lányok TÖBBSÉGÉNEK (nem egy kis részének, elég körbenézni a social medián, csak egyszerű, "mezei" embereket nézve) csak az számít, hogy néznek ki, jó pasik kellenek nekik, bárkit megkaphatnak, bármikor léphetnek, előszeretettel mutogatják magukat, nyilván egy pasinak sem tetszik, ha a nője fotói alatt nyálcsorgató fickók kommentelgetnek (pláne, ha jól is néz ki)

Bár gyanítom, hogy neked normál testalkatod van, csak rossz a tükröd :D :P

2018. máj. 29. 15:20
 7/10 A kérdező kommentje:
#5 Most nagy hülyeséget mondtál....jah , meg a jó indulat árad belőled! :)
2018. máj. 30. 01:13
 8/10 A kérdező kommentje:

#6 Igen igazad lehet....

De tényleg pufi vagyok....de én szeretem önmagam. El fogadom saját magam , nem is tudnám magam elképzelni vékonyan. :-D

De tudom azt hogy nem minden pasinak tetszenek a pufi csajok , de nincs is ezzel baj! Van akinek tetszem van akinek nem!

2018. máj. 30. 01:19
 9/10 anonim ***** válasza:

A párom ugyan nem hivatásos testépítő,de nagyon izmos. Én pedig tipikus csontsovány,elől deszka hátul léc lány vagyok. Nincs mit szépíteni,próbálok tenni ellene,de lassan 15 éve táncolok,így nehéz.

Engem az lepett meg,hogy egy ilyen fiú egyáltalán szóba állt egy formátlan lánnyal. Állítása szerint neki mindig is a vékony lányok tetszettek.

Úgy tűnik,ezek az izmos pasik a végleteket kedvelik.:D

2018. máj. 30. 10:40
 10/10 anonim ***** válasza:
87%
Látom kérdező, már le is pontoztál. Amit írtam, azt mindenféle indulat nélkül írtam! Tapasztalatból. Látom, belőled meg a rosszhiszeműség árad :-/
2018. máj. 30. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!