Tetszik? (link) így ahogy van egy dekával sem többel vagy kevesebbel. Ki az, akinek így tetszik?
2010. jún. 21. 22:25
21/27 anonim válasza:
nem tetszik, mert dagi - most én is le leszek pontozva?
22/27 anonim válasza:
Átlagos testalkata van.Bár a combjáról kicsit fogyhatna,de egyébként a többi szerintem rendben van.
15/L
23/27 anonim válasza:
Hát én meghülyülnék ha ilyen alakom lenne...és sajnos ilyen :'(
Szerintem nem szép, de kinek mi.
Én erre gyúrok: [link]
24/27 anonim válasza:
ma 15:58 Basszus ezt most hülyeségből írtad, vagy tényleg olyan szeretnél lenni???
Mert az egy undorító anorexiás "nő", és aki a képeken látható nőt le dagadtozza, hááát valószínű az az ilyen anorexiás pics@kat díjazza... váljék egészségére.
25/27 anonim válasza:
jó sok dagadt, lusta ember jár ide, mert minket, akinek nem teszik a belinkelt zsíroska, totál lepontoztak
26/27 anonim válasza:
Irónikus, hogy a "belinkelt zsíroska" kb 10x annyit keres (ha nem többet), mint az itt fanyalgók, és pont a teste (és persze a gyönyörű arca) miatt.
27/27 anonim válasza:
ááá utsó kép nagyon szexi. a feje nem tetszik. én bevállalnám ha pasi lennék :P
17Ł
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!