Tetszik? (link) így ahogy van egy dekával sem többel vagy kevesebbel. Ki az, akinek így tetszik?
2010. jún. 21. 22:25
1/27 A kérdező kommentje:
ja és akinek igen, annak miért, akinek nem, annak miért, +kor
köszi:)
2010. jún. 21. 22:26
3/27 anonim válasza:
akkor kiegészítem.
Annyira nem gáz a teste és nekem a kicsit husibb csajokkal csak jó tapasztalataim vannak.
4/27 anonim válasza:
Határozottan. Én nem szeretem a csont és bőr lányokat.
A moletteket sem, ez pont tökéletes, talán egy picit vékonyabb combok azért elmennének.
18/F
6/27 anonim válasza:
Nem tetszik mer kövér.
S a szemöldökével is kezdhetne valamit mert ez így nagyon pasis!
8/27 anonim válasza:
A hasa nem tetszik, egy kicsit hurkás. A lábai elfogadhatóak, az arca kifejezetten szép. A dekoltázs is előnyös.
9/27 anonim válasza:
Hát nekem egyáltalán nem tetszik...
21/F
10/27 anonim válasza:
Szerintem a legtökéletesebb ami csak létezik, és nekem is volt már dolgom nála husibb lányokkal is, és az is nagyon jó volt :) Szal nagyon ott van. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!