A nők, lányok többsége miért csak lábra és seggre edz?
Figyelt kérdés
2018. szept. 3. 08:31
1/11 anonim 

válasza:

Amiért a pasik egy része is csak a felsötestére.
2/11 anonim 

válasza:

Én például hiába vagyok vékony, a vádlim kicsit erős, vastag,húsos. Én ezért.
3/11 anonim 

válasza:

Szerintem ez a kisebbség. Legalábbis ott, ahova én járok, a legtöbben egész testre edzenek. De egyébként a legtöbb nőnek deréktól lefelé van a problémás rész, ezért lehet, hogy valakik inkább oda edzenek. Na meg most nagy divat a csak fenékedzés, mármint netes videókban.
4/11 anonim 

válasza:

Talán mert fogalmuk sincs magáról a konditermes edzésről. Másolják egymás hülyeségeit.
5/11 Miss Endzsi 

válasza:

Nem szeretek túlzottan edzeni felsőtestre. Számomra az tökéletes testrészem, úgy, ahogyan kinéz, ígyis izmosodik,de ez az enyhe izmosodás nekem pont elég, mert ez tetszik.
21/L
6/11 anonim 

válasza:

Én személy szerint azért mert ez a problémás részem meg azért mert nagyon nehézkesen edzek felső testre (nem az erősségem).
7/11 anonim 

válasza:

És azokról a pasikról mi a véleményed, akiknek csirke lába van, felül meg szélesek, mint az ajtó?
Én mindenhol enyhén izmos vagyok.
8/11 anonim 

válasza:

Fujj, utálom a konditermes lányokat. Azok valójában férfiak. Egy nő nem edz, hanem fogyókúrázik. Lehet lepontozni, de ez az igazság.
9/11 anonim 

válasza:

És aki sportol és nem a konditerem miatt izmos?
A h..lye lányok fogyókúráznak ész nélkül, az értelmesebbje életmódot vált.
És süllyedjünk le a te értelmi szintedre is. A csaj fogyókúrázik, és tornázik, mozog. Akkor az nem edzés a mozgás, a tornázás? Akkor mi?
10/11 anonim 

válasza:

Én nőként utálom a lábedzést, mert térdes vagyok, a nagysúlyos guggolástól meg fáj a derekam, a lábtolókat is óvatosan kell használnom. Annyit meg nem ér az egész, hogy ott is maradjak. Emiatt inkább felsőtest párti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!