Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez mennyire ciki mit csináljak?

Ez mennyire ciki mit csináljak?

Figyelt kérdés

Este a szekrényre tettem egy torolkozot es ala egy borotvat hogy holnap ugye reggel furdok ne reggel kapkodjak.

Es anya bejott es rendezkedni kezdett hogy visszaviszi a torolkozot es leesett alola a borotva.

Amit amugy apukámtol csortam el (lany vagyok) es a honaljamat borotvalom vele mert anyunak nem vett volna nekem borotvat.

Ugyh ferfi borotvat hasznalok es elkezdett izelni h miez a borotva es hogy apatol nyultam le?

Mondom igen de nem hasznalom

Azt mondja jo ne hasznald mondom oke nem szoktam. Utana meg mondott valamit a sulirol es elment aludni nem tunt mergesnek de asszem ennek meg lesz kovetkezmenye de micsinaljak?

2018. szept. 2. 22:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát neked ciki. Anyukád alszik rá egyet es valoszinuleg megbeszelitek majd a dolgot, mert most a hulye is rájonne, h nem csak azert csortad el hogy nézegesd. Ha jó anya, akkor jol fogja kezelni a helyzetet. Neked meg csak várnod kell.
2018. szept. 2. 22:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig ki kellene harcolnod, hogy a hónaljad borotválhasd. Nem látja, hogy az egyik nap szőrös, a másik nap meg már sima? Teljesen normális, hogy borotválni szeretnéd, bárhány éves is vagy. Legalább nem kell majd egy borotvát használnod apukáddal, mert az nem túl higiénikus.
2018. szept. 2. 22:48
 3/11 A kérdező kommentje:
Hat ja meg gondolom rajott hogy nem azert van a torolkozo alatt mert nem hasznalom csak fhu...
2018. szept. 2. 22:48
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem apukámmal egyutt használom elcsortam a dobozbol aztan azota nalam van :D
2018. szept. 2. 22:52
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Mond meg hogy szeretnéd borotválni a honaljad, mert neked ciki így. Ha anyukád nem is akar venni borotvát tudsz magadnak is venni, kb 400 forintból már vehetsz egy csomaggal.
2018. szept. 2. 23:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Következménye? Hány éves vagy? Inkább az a ciki hogy anyukáddal ezt nem tudod nyíltan megbeszélni. Odamész hozzá és megmondod hogy vegyen borotvát mert zavar a szőr és le akarod szedni. Normális anyuka ebből nem fog problémát csinálni
2018. szept. 3. 00:30
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Szegény faterodat leloptad, mondjuk remélhetőleg nem az utolsót vetted el tőle. Hazudtál az anyádnak. Hülyének nézted. Ez eléggé szégyenteljes dolog. Én anyád helyében megnéztem volna a kisbüdöst, meg a nagybüdöst is
2018. szept. 3. 08:59
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolsonak; koszonjuk emese
2018. szept. 3. 14:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát rád nézve otthon biztos ciki,de alapvetően nincs azzal semmi baj,ha valaki szőrteleníti a hónalját.
2018. szept. 3. 15:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem ciki, a férfi borotva sem az. Az eldobhatók pl ugyanolyanok, én a lidlöset használom a női-férfi közt csak a csomagolás, szín és a darabszám az eltérés, árban is ugyanannyi. férfi: két pengés, kék színű, kék csomagban 12db 400ft, nöi:rózsaszín, kétpengés, rózsaszín csomagban 6db 200ft

Anyukáddal beszélj, elmondhatod neki h amúgy már csinálod egy ideje. Ideje megértenie, hogy lassan felnőssz és igényed lesz ilyesmire

2018. szept. 5. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!