Lányok. Nektek mi a legfontosabb egy fiú kinézetében?

Fiú vagyok de had adjak egy tanácsot. Ha van fölös egy milliód és egy sz*pasert odaadod tökmindegy.
2 - kockahas,kigyurt
- cuki fiú , anorexiás csontváz,b*zi kócos hajjal,mer az aranyos.
Fekete ruhákhoz leginkább egy 90 ezer Ft os fehér cipő illik.

én először a szemét nézem meg, aztán a mosolyát, de az összkép egyben a lényeg :) nekem tetszik a kócos, göndör haj, és a vékony, de izmos testalkat, de ez egyénfüggő, ki mit preferál :)
első: veled aztán jól kicseszhetett valaki, ha ennyire leírod az összes lányt.

Nekem sincs ideálom, de a barátomat nyilván eszméletlen vonzónak tartom. Magas, izmos vállú, de nem kigyúrt (szereti a hasát és ez látszik, de engem nem zavar, sőt aranyos, "apatest"), felül hosszabb, oldalt felnyírt hullámos, sötét haja van, zöld szeme, kordában tartott szakálla. Az öltözködését is szeretem, nem agyalja túl, basic pólók, többnyire csíkosak vagy sötétek, farmer és valami bőr sneaker.
Neki nincsenek, de alapvetően tetszenek a tetoválások is, nem a túlgondolt egész karosak, hanem amik kicsit szétszórtak, mókásak.
Egyébként a barátomban sem a külseje fogott meg, mikor megismerkedtünk még fogszabályzója volt, nem nőtt bajsza, csak nyakszakálla és kötött sapkát hordott nyáron is:D Szóval a legfontosabb "A Lénye".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!