Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok. Nektek mi a legfontosa...

Lányok. Nektek mi a legfontosabb egy fiú kinézetében?

Figyelt kérdés
Mit néztek meg először egy fiún?
2018. szept. 2. 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Fiú vagyok de had adjak egy tanácsot. Ha van fölös egy milliód és egy sz*pasert odaadod tökmindegy.

2 - kockahas,kigyurt

- cuki fiú , anorexiás csontváz,b*zi kócos hajjal,mer az aranyos.

Fekete ruhákhoz leginkább egy 90 ezer Ft os fehér cipő illik.

2018. szept. 2. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:

én először a szemét nézem meg, aztán a mosolyát, de az összkép egyben a lényeg :) nekem tetszik a kócos, göndör haj, és a vékony, de izmos testalkat, de ez egyénfüggő, ki mit preferál :)

első: veled aztán jól kicseszhetett valaki, ha ennyire leírod az összes lányt.

2018. szept. 2. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindet. Bocs az altalanositasert,nem jól fogalmaztam,azt ti szoktátok amúgy is :))))
2018. szept. 2. 17:26
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Ment a zöld, mert igazad volt,felhivtad a figyelmem arra,hogy ne tegyem amit a "nok" xd
2018. szept. 2. 17:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Az összhatást. Nincs ideál, hogy pontosan milyen legyen. Ne legyen túl szélsőséges, és legyen ápolt, tiszta, a ruhája, cipője is.
2018. szept. 2. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Számomra is az összhatás,fontos,hogy jó legyen ránézni.Egyébként Én elsőkközött szoktam szemöldököt nézni,mert az egy olyan “apróság”amiből meglehet állapítani,hogy az adott fiú mennyire igényes a kinézetére.
2018. szept. 2. 18:29
 7/9 anonim ***** válasza:
A leglényegesebb az, hogy vonzalmat érezzek a külseje iránt, ezt nem lehet megmagyarázni, hogy mitől lesz, ez megmagyarázhatatlan. De persze vannak típusok, akik jobban bejönnek. Szeretem, ha: egyedi stílusú, magas, vékony, de sportos, nem kisfiús, hanem keltsen felnőtt férfi benyomást, ja, és imádom a hosszú hajat (főleg az olyan vállig érőt).
2018. szept. 2. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem a vékony alkat a mindenem, és a hosszú (és ÁPOLT!!!) hajért én is rajongok.
2018. szept. 2. 23:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem sincs ideálom, de a barátomat nyilván eszméletlen vonzónak tartom. Magas, izmos vállú, de nem kigyúrt (szereti a hasát és ez látszik, de engem nem zavar, sőt aranyos, "apatest"), felül hosszabb, oldalt felnyírt hullámos, sötét haja van, zöld szeme, kordában tartott szakálla. Az öltözködését is szeretem, nem agyalja túl, basic pólók, többnyire csíkosak vagy sötétek, farmer és valami bőr sneaker.

Neki nincsenek, de alapvetően tetszenek a tetoválások is, nem a túlgondolt egész karosak, hanem amik kicsit szétszórtak, mókásak.

Egyébként a barátomban sem a külseje fogott meg, mikor megismerkedtünk még fogszabályzója volt, nem nőtt bajsza, csak nyakszakálla és kötött sapkát hordott nyáron is:D Szóval a legfontosabb "A Lénye".

2018. szept. 3. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!