Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Holtudok férfi lábfejes...

Holtudok férfi lábfejes harisnyát vásárolni a férjemnek?

Figyelt kérdés
Egy kicsit fázós és a jéger alsót nem nagyon szereti mert mindig kicsúszik a zokniából.120 denes vagy felettieket keresek.

2018. szept. 2. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vegyél neki hosszabbat, az nem csüszik ki.
2018. szept. 2. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Harisnya/zokni üzletben.
2018. szept. 2. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél neki nőit,de nagyobb méretűt.
2018. szept. 3. 10:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen arra már én is gondoltam hogy nagyobba olyan xl-esbe
2018. szept. 3. 17:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Kérem irja már le újra az a szemely az üzenetét aki küldött nekem privátba ha jól láttam Reka volt a felhasznaló.
2018. szept. 3. 17:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Pamut vagy nejlonharisnyát keresel?

Én is utálom a jégeralsót, ezért én is nejlonharisnyát hordok. Ami nekem eddig legjobban bevált az a Tesco-s F&F 140 denes női nejlonharisnya. :) Szuper kényelmes még feszülős farmer alatt is. Ősztől tavaszig egész nap rajtam van. Amikor nagyon durván hideg van (-10-15 fok alatt), olyankor kettőt veszek egymásra és úgy rá a farmert. :) Nem szoktam benne fázni, és ha fűtött helyre megyek, akkor sem izzadok bele, mint egy pamutba. Pamutot ezért is nem hordok.

F

2018. szept. 3. 21:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Én nem gondoltam nagyon vastagra közepesre
2018. szept. 5. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!