Férfi csődnadrágot BUDAPESTen, akár piacon akár máshol olcsón 3-4 max 5 ezerért hol lehet vásárolni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 16:44
1/4 anonim válasza:
Ne, ne és NE! A mondatod első két szavától feláll a szőr a hátamon. Ja, és aki hím létére csőnacit hord, nem nevezhető férfinak, ezáltal férfi csónadrág nincsen. Bocsi az offért de nem aludtam volna jól ha nem próbállak meg lebeszélni. Én megpróbáltam.
3/4 anonim válasza:
Pl. az Asia centerben, vagy egyéb kínai boltokban lehet ennyiért kapni.
Az első válaszolót meg sajnálom, ha ilyen apróságok ekkora problémát okoznak neki. :) Tedd túl magad rajta, hogy nem mindenki van veled egy véleményen. :) Ráadásul a rossz helyesírás, vagy a kérés nélküli "most jól megmondom" hozzáállás szerintem sokkal inkább ciki, mint a csőgatya. :)
4/4 anonim válasza:
3. pontosan ezért kell neked is belekötni a másikba, ugye? :)
És milyen helyesírásról makogsz? A csónaciról? Bocsánat, elgépeltem, de nehogy azt mondd már hogy ez szerinted helyesírási hiba :D:D Majd ha komolyabb hibát vétek "jól megmondhatod", de ez most nem jött össze, bocsi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!