Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Teljesen tropa a hajam, a sok...

Teljesen tropa a hajam, a sok szőkítéstől! Mivel ápolhatnám, hogy hamar rendbe jöjjön?

Figyelt kérdés
Nem festem soha az egészet, csak a tövét. Át kéne már festeni teljesen, mert totál sárgás a hajam. De nem merem, mert így is mindig csak összegumizva tudom hordani a hajam, mert ha ki van engedve, és egy kis pára éri, egyből behullámosodik, és úgy néz ki, mint miután hajat mosok.Ami kb olyan, mintha bele nyúltam volna a 220-ba.Vettem ilyen újraépítő spray-t, már harmadszor, kicsit használ, de azért nem olcsó muri. Hajpakolásokat veszek, hajvégápoló szérumokat, de nem nagyon javul. És soha nem vasalom a hajat! Van valakinek valami ötlete? Előre is köszi!19/L
2010. jún. 21. 20:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne fesd tovabb a hajad... De ha nem akarsz lemondani rola, szedj Revalidot, van belöle sampon is. Egyebkent nekem meg a Head&Shoulders Intensive Repair is nagyon bejött, egy hajmosas utan is latvanyosan kezelhetöbb, szebb lett a hajam. (van belöle balzsam is)
2010. jún. 21. 20:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Okés, köszi a tippet!

Én azt a Tony&Guy-os újraépítő spray-t vettem, attól lett kicsit jobb...

De majd azt a sampont, meg balzsamot kipróbálom!:)

2010. jún. 21. 20:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha besárgul a hajad, szerintem ne szőkítsd újra hanem hamvasítsd le florillium-mal :D (nem túl drága kb 400 ft) és akkor nem sárga lesz a hajad, hanem szép hamvasszőke. Én is ezt használom és szerintem jó :D
2010. jún. 21. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem hogyan, mivel szőkíted a hajadat?

Vegyél kizárólag fodrász szalonokban kapható pakolásokat (pl. Loreal, vagy van egy bambuszos, nem tudom pontosan a nevét, de azt mondják az a legjobb!), ott még kérdezz körül, azok a termékek sokkal jobbak, mint a sima, boltban kaphatóak!

Kend be vele a megmosott hajadat, húzz rá zacsit, turbán :) és hagyd legalább fél-, egy órát. Emellet használhatsz olívaolajat is!!

2010. jún. 21. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:
A tönkrement hajon semmi nem segít, ha nem teszed tönkre, ami nől, akkor előbb-utóbb rendbe jön. Szerintem gondold végig, jó-e szőkén, mint inkább eredeti hajszínnel, szép, egészséges hajjal.
2010. jún. 22. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!