Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Páromnak megfelelek, de...

A Páromnak megfelelek, de magamnak kevésbé. Mit tegyek? (Bővebben Lent)

Figyelt kérdés

Én változtatnék a külsőmön, mert nem vagyok magammal teljesen elégedett, de a Párom Szerint így vagyok "tökéletes"/legjobb.

Hasamból szeretnék leadni, mert nekem így lenne kényelmes, meg karcsúbb lennék, a Párom meg azt mondja, h. kell egy kis poci (jó igaza van, de amikor leülök érzem ahogy nyom a felesleg, és idegesít, és kényelmetlen)

Változtatnék a magam kedvéért, de lusta vagyok most neki látni, és lehet h. nem kéne, végül is a páromnak megfelelek. de viszont képes vagyok rá, h. leadjak és izommá tegyem a hasamat, mert nekem így lenne az ideális.

Mit tegyek? MI erről a véleményetek?

17/L

2010. jún. 21. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Na most akkor mit is akarsz?:) "Lusta vagyok", "képes vagyok rá"...stb. Lehet, hogy neki úgy tetszik, a pasik többsége szexinek tartja a PICI pocakot, de ha te nem tetszel magadnak, akkor ő mondhat bármit. Ha megfelelsz magadnak is, attól leszel igazán elégedett. Én spec. ilyen vagyok.
2010. jún. 21. 18:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Így is tetszel neki és biztos pár kilóval kevesebbel is tetszenél.

A "kell egy kis poci" pedig lehet, hogy csak azért mondta, mert azt hitte, te jól érzed így magad.

Ha elégedetlen vagy, akkor mozogj és diétázz egy kicsit. Ártani biztos nem fog. (Ha nem esel át a ló túloldalára).

2010. jún. 22. 14:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el mozogni:)A legfontosabb,hogy jól érezd magad a bőrödben,ha kéeps vagy rá akkor állj neki,utánna te is büszke leszel magadra,hogy képes voltál rá.A barátodnak valószínű így tetszel,más különben nem lenne veled.
2010. jún. 26. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!