Nagyim szerint kurv@s a stílusom! Igaza lehet? 18/L
Szerintem a mai fiatalokhoz képest én nagyon visszafogott vagyok. Mindig figyelek, hogy mi mihez illik és hova vegyem fel.
Szeretem viszont a színes ruhákat, de ha olyanom van a pasztel színeket sem vetem meg. Mástol még nem kaptam olyan visszajelzést, hogy ribis lennék, csak tőle. Igaz, hogy van néhény olyan nyári felsőm amelyek mélyebben dekoltáltak és rövidebb szoknyám, de nem tartom magam pláza cicának!
Nincs műkörmöm, sosem festettem még a hajam, iskolába pedig végképp visszafogottabban járok. Nyáron meg istenkém, nem vehetek fel egy kicsit mélyebben dekoltált felsőt!? Nincs kint semmim, szerintem nem is kirívó...
Fiatalosan öltözködöm(de nem mondanám azt, hogy követem a divatot), most akkor öltözzek ennél is szolidabban? Miért mondott rám ilyeneket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!