Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miert bantanak? Mit tegyek ez...

Miert bantanak? Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés
Nos ez mar altalanos iskolaban kezdodott. Viszonylag "meno" lanynak szamitok, de nem az a fajta aki beszol masoknak fenn hordja az orrat, inkabb az "akinek lennenek a helyeben". Mar ekkor is bantottak, de nem ugy mint a kozepiskolaban vagy egyetemen. Meg van 2 evem. Amivel bantanak, az az - hogy folyamatosan kibeszelnek, kikozositenek, lejaratnak olyan emberek elott akik nem ismernek- es mivel az emberek elsore itelnek- nem is foglalkoznak velem. Es oszinten mondom, ez engem nagyon bant. Ezert is baratkozom tobbnyire fiukkal, mert ezek oket nem erdeklik. A bantas oka: rengeteget tanulok, 4,9 az atlagom, aktiv vagyok orakon (ilyenkor is hangosan megjegyzeseket tesznek) es ami a biztositekot kiveri az a ruhaim. Jo csaladbol szarmazom, de nem kapok meg sok mindent, illetve zsebpenzt. 2 munkahelyem van az egyetem mellett- es szerencsere semmibe nem kell beleszallnom, igy a penzt amit keresek amelett hogy egy reszet felreteszem, a masikat elkoltom magamra. Es igen, megtudom venni a dragabb ruhakat, cipoket, taskakat- de nem azert, mert villogni akarok- nekem tetszenek es osszegyujtom amit en magam keresek meg. Gondolok itt a Furla, MK stb. Elkenyeztetett, hulye, idiota, anyuci - apuci pici lanyanak gondolnak. Komolyan mondom utalom. Azt gondolom ezt barki utanam tudja csinalni, en nem jarok szorakozni, csak ritkan, tarsasagba se jarok, mert igazabol nincs.. "ezek a dolgok okoznak nekem egyedul oromot" - kezdodik az egyetem, mar rosszul vagyok. Mit tegyek?!
2018. aug. 27. 20:06
1 2
 1/11 anonim válasza:
61%

Vágj vissza.

Nyugodtan közöld vele, hogy irigy.

2018. aug. 27. 20:14
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Irigyek és azert baxtatnak,ennyi!

Te viszed majd valamire szarj a fejükre!

Röviden ennyi!

2018. aug. 27. 20:14
 3/11 A kérdező kommentje:
Barcsak ilyenek lennenek korulottem mint Ti :)
2018. aug. 27. 20:17
 4/11 anonim válasza:
100%
Ha kiközösítenek meg stb, akkor megnyugtatlak, hogy nem tartozol a "menő" lányok közé. XD
2018. aug. 27. 20:28
 5/11 A kérdező kommentje:
ha ertelmezed amit irtam akkor rajonnel, hogy a meno szo maskepp ertelmezve. Feltekenyek ezert csinaljak azt amit. Es kire feltekeny az ember? Aki jobb, aki szebb, okosabb stb :)
2018. aug. 27. 20:33
 6/11 anonim válasza:
69%
Valami nekem nem stimmel! Milyen egyetemre jársz te, hogy 4,9-es átlag mellett 2 munkahelyed van? És ezek mellett mikor sportolsz? Ha meg nem sportolsz, nem lehetsz olyan szép sem, hogy irigykedjenek rád.
2018. aug. 27. 20:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Velem ilyen általánosban és gimiben volt..Én is úgymond a “menő”lányok közé tartoztam,benne voltam minden hülyeségben a magatartásom 3as volt maximum,viszont a tanulmányi átlagon 4-5ös volt.A szüleim vállalkozók így Én sem szenvedtem hiányt semmiben,mint a márkás ruhákban sem..Voltak akik hasonló dolgokat próbáltak velem csinálni gondolok itt a leégetésre,beszologatasra..Na Én nekik nem engedtem egy idő után,vissza szóltam és mindig megpróbáltam úgy kihozni a helyzetet,hogy Ők jöjjenek ki rosszul belőle.Te se hagyd magad,ezeknek az embereknek 99%a csak irigykedik.Nem egyszer mesélték annó a barátnőim,hogy hallották XY-t Z-vel beszélni,hogy nekem már megint új ilyen-olyan márkájú pólóm van és,hogy Ők is akarnak olyat..Nálad is ugyanez mehet.
2018. aug. 27. 20:56
 8/11 A kérdező kommentje:
Edzoterembe jarok 2-3 szor :) ugy, hogy rugalmas beosztasban dolgozom. Van hogy meg 10kor is dolgozom (call center) hetfotol- szombatig. Kepzeld nem lehetetlen. Vannak lyukas oraim es kozben en nem beulok a baratimmal kavezni, hanem megyek 4 orat dolgozni. De szivesen meselek neked privatba :)))
2018. aug. 27. 20:59
 9/11 A kérdező kommentje:
Utolso. Koszonom, vegre te erted mirol beszelek :) es igen az elet mas teruleten rendben van az eletem, viszont ez bant, es nagyon nyomaszt, mikor soha nem villogok, nem menozok, nem mutogatom, nem vagom a fejeket, nem szolok be semmi. Vagyok - es bantja oket. De lehet a ki kell allnom magam mellett, de ez nehezen megy
2018. aug. 27. 21:02
 10/11 anonim ***** válasza:
#7es vagyok.Az elején nehéz lesz kiállni magadért,de hidd el idővel könnyen fog már menni.Hajrá!😊
2018. aug. 27. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!