Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Önbizalomhiány ellen mi...

Önbizalomhiány ellen mi szokott nektek segíteni?

Figyelt kérdés

Nagyon nagy önbizalomhiánnyal küzdök. Gyűlölöm az arcom, egyáltalán nem fotogén, de a tükörben sem tetszik.. Ha meglátok magamról egy képet, ami nem tettszik, vagy egy nálam szebb lányt, van hogy elsírom magam utána, annyira nyomaszt.

1 éve kezdődött az önbizalomhiányom, miután szakítottam az exemmel. Azóta nem tetszem magamnak. És a pozitív visszajelzéseket sem tudom befogadni.

Van valaki, aki hasonló helyzetben volt, és ha igen, akkor segített neki valami?

2018. aug. 2. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Sminkeld magad, hatha ugy jobban fogsz tetszeni magadnak.
2018. aug. 2. 11:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2018. aug. 2. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:
semmi..:(
2018. aug. 2. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Amióta sminkelek, sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Emellett beújítottam pár új ruhát illetve cipőt, és életemben először befestettem a hajam. Nekem egy kis stílusváltás nagyon jót tett.
2018. aug. 2. 14:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Erről az önbizalomhiány dologról sokat tudok neked írni, de nem írok feleslegesen, hogyha érdekel, akkor írj és írok. Röviden és tömören válaszolok a kérdésedre, körítés nélkül:

A sport, edzés(főleg fenékre) növeli az önbizalmat. Emellett a smink sokat változtat, ha valakinek szép szemszíne van és aránylag jó állkapocsvonala, és nem nagyon átlagostól elütő arca van, akkor az bármilyen gyönyörű lehet sminkben. Az öltözködéseden és a frizurádon is változtathatsz, az nagyon sokat dob rajtad és emellett növeli az önbizalmadat is.

Viszont még annyit elmondok, hogy attól, hogy magadnak nem tetszel, attól még lehet hogy egy olyan srácnak, aki éppen neked tetszik, annak igen.

17/F

2018. aug. 2. 16:24
 6/7 anonim ***** válasza:
én edzeni kezdtem, valamit javultam.
2018. aug. 2. 16:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a valaszaitokat! :)
2018. aug. 2. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!