Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy Nike air max 90 mid...

Egy Nike air max 90 mid winter-t hogyan fertőtlenítsek ki?

Figyelt kérdés
Elèg ha moaógèpbe kimosom vagy esetleg formalinnal fertőtlenítsem vagy van valami más megoldás?

2018. aug. 27. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:

biztos nem dobnám mosógépbe , hogy tönkretegye. kívülről tisztítószeres vízzel lemosni, belül meg lábhintőpor és spray. szerintem az bőven elég.

ha használtan veszed, csak nem olyan igénytelen ember hord ilyen árkategóriájú cipőt, hogy annyira félned kelljen, de jobb megelőzni a bajt. bár sima cipőboltban se tudni, hogy előtted ki próbálta fel.

2018. aug. 27. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Mosógépet felejtsd el. Inkább mosd meg jól :D
2018. aug. 27. 23:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Hintőport ès spray kombót már probáltam de semmi mèg mindig csak gázmaszkban lehet a kèzbe venni mert egyszerűen olyan büdös mert az előző viselője nyáron is használta ès nemigen tisztította.amugy meg gombokèrt jotottam hozá ès mèg nagyon egyben van csak nagyon büdös de sajnálnám azèrt kidobni valami más ötlet esetleg?
2018. aug. 27. 23:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Lavorba meleg víz, kis ariel mososzer + lehet kapni a dm-ben fertőtlenítő mosószer adalékot [link]

Körömkefe, aztán ess neki. Ha kész, öblítsd át és dörzsöld valamennyire szárazra egy törölközővel és tedd ki a napra száradni.

2018. szept. 1. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!