Vans vagy Nike?

Figyelt kérdés
2018. aug. 10. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem Vans, de azt csinálsz természetesen, amit akarsz. Kinek mi.
2018. aug. 10. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Attól függ. A cipőben én nike párti vagyok, ruha, táska stb. pedig vans. De kinek mi tetszik. Mind a kettő márka nagyon jó, minőségi termékeket gyártanak.

Még annyi,hogy nekem a vans old skool túl tömegcipő, ha megyek az utcán, minden 2. embernek az van. De nyilván aki nem azért veszi, mert divat, annak egy jó választás,ha ennyien hordják biztos kényelmes.

2018. aug. 10. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Opel vagy Audi?

Nike sokkal igényesebb szerintem és univerzálisabb. A Vans eredetileg gördeszkásoknak meg BMX-eseknek lett csinálva, azok hordják. Nekem egyértelmű lenne a választás, de hogyha neked a Vans tetszik jobban, akkor nyilván vedd azt. De ami a Vans-nél van, az van a Nike-nál is.

17/F

2018. aug. 13. 12:25
 4/5 A kérdező kommentje:

Nike!!!! Ha cipőben szeretnél venni a 2 közül valamelyiket akkor Nike!!

Vans cipom olyan hamar szét jött hogy huh

3x viseltem és már szét jött

Nike cipom meg nagyon régóta van és nagyon jól bír mindent szóval én nagyon ajánlom a Nikeot

2018. szept. 7. 21:20
 5/5 A kérdező kommentje:
*rossz helyre irtamxddd*
2018. szept. 7. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!