Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy kéne kinéznie...

Szerintetek hogy kéne kinéznie egy átlagos 16 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Mi az, ami megengedett, és mi az, ami semmiképp? Olyanokra gondolok, hogy pl körömfestés.

Öltözködésbe mi fér bele? Gyakran hordjon szoknyát, magassarkút?

2018. aug. 24. 19:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem körömfestés simán. Vannak a maradiak akik azt mondják, hogy körmöt festeni illetlenség, de számomra ez érthetetlen. Nekem már vagy 14 éves korom óta géllakk van a körmeimen, mindig rövid volt így olyan volt mint egy sima körömlakk:)

Szerintem öltözködést mindenki maga dönti el. Nyilván a túl sokat mutatós öltözködést nem igazán preferálja senki. Magassarkúból is ha nem 15 centis, akkor simán lehet, bár nekem hétköznapokba nem férne bele.. viszont van egy barátnőm, ő minden egyes nap tűsarkúban van:D sokan mondják is hogy az már valahogy..sok

Na de visszatérve öltözködésre, ha suliba nem bőrszoknyában, hálós harisnyában és mellkidobós felsőben mész, akkor az már jó:D

2018. aug. 24. 20:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a körömfestés illetve a sminkelés is belefér.Persze mindennapokra szolidabb smink,de ha esetleg elmész bulizni kicsit elengedheted magad.Az öltözködésed a saját stílusodhoz igazítsd,szerintem pl nem szél a tini lányokon sem ha mindig ki van a hasuk illetve mindenük,a magassarkúról ugy az a véleményem mint az első válaszolónak,hogy alkalmakra oké de hétköznapra nekem sok.Szerintem add önmagad és jó lesz!
2018. aug. 24. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!