Hogy lehetek vonzóbb, szebb, csinosabb, nőiesebb?
Kezdődik a suli és én szeretnek egy kicsit nőiesebb,szebb lenni.Legyszives adjatok ötletet.öltozködés,haj...Kérlek mondjátok meg azt is mi a divatos ruha,cipő 2018 ban.
Kinézetem:Világos barna hullámos haj,vékony alacsony vagyok,a bőröm világos,a szemem kék. Előre is köszi a választ.
Ha a divatot akarod követni akkor minden leszel csak nőies nem. Hogy miért? Mert a mostani divat a swagyolo meg énvagyokazatyauristen
Írd be googlw hogy "outfit" és mellé kulcsszavakat. Rengeteg cikk is van fent az interneten ahol olvashatsz hogy a bőr/hajszínedhez, testalkatodhoz mi illik.
Próbáld meg megtalálni a stílusodat, hogy mi áll neked jól, miben érzed jól magad és ehhez mérten öltözködj!:)
Pinteresten tényleg jó ötleteket tudsz találni.
Hány éves vagy?
Szerintem amíg jó idő van, hordj egybe ruhákat, overálokat, azok nagyon csinosak tudnak lenni, tömött sarkú cipővel. A cipő azért ne legyen nagyon magas, olyat válassz ami kényelmes viselet a hétköznapokra. Ruhában sem kis estélyire gondolok, nem is koktélruhára!
Ilyesmire inkább: [link]
Cipő pl: [link]
Turkálókban nézz szét! "Fullosan" fel lehet onnan öltözni. Én már szinte csak azokat a ruháimat hordom amit onnan vettem, és mindig kapok dicsérő szavakat lányoktól, fiúktól egyaránt. Mondjuk cipőt azért annyira ne...
Remélem tudtam neked segíteni! :)
Nyisd ki a gardróbot, és szelektáld ki ami nem jó rád, ami túl szakadt, aminek nem kellemes a viselése, ami előnytelen.
A vonzóság relatív, ne akarj mindenkinek tetszeni. Találd meg azt, amiben jól érzed magad, magabiztos vagy, illik hozzád.
Párosítsd össze a ruháidat, mit mivel lehet felvenni. Meg azt is mérlegeld, hogy hova. Semmi értelme 120 bulizós szettnek, ha évente egyszer jársz el, viszont suliba nincs mit felvenni.
Gondold végig mi a praktikus az életviteledhez. Ha pl. 8 órát ülsz a padban, akkor 15 pár harisnya amiben viszket a feneked tök fölösleges.
Macskakő van az utcátokban? Lehet, hogy tűsarkú helyett wedge platform lesz a megfelelő.
Minőségre és variálhatóságra költs, ne mennyiségre.
Egy jó farmer, amiben csinos vagy, jól érzed magad és mindenhova fel tudod venni, többet ér mint 3 rikító színű miniszoknya, ami üti az összes felsődet.
https://www.youtube.com/watch?v=5VPgmVCjFMg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!