A szőke haj ribis?

Figyelt kérdés
2018. aug. 13. 23:49
1 2
 11/17 hokai2 válasza:
0%

Itt a bizonyíték arra, hogy más akarsz lenni, mint aki valójában vagy. Mást utánozni, egy másik csoportba tartozni, az "egyiniséged" hangsúlyozása-hivatkozása mellett.

Csakhogy ez az "egyéniség" folyton változik, de a lényed mindig ugyanaz marad. (és a ronda, megunt tetkód is)

2018. aug. 15. 08:01
 12/17 A kérdező kommentje:

Te aztán biztos ismersz..

gyűlölöm a tetoválásokat.

2018. aug. 15. 09:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem ribis. Ha valakinek eredeti szőke haja van az nagyon vonzó, ha valakinek festett szőke, akkor annak nagyon jól kell állnia, jobban mint az eredeti. Ha valaki divatból festi át és már ez a fehéres szőke, mintha paróka lenne, na az nem vonzó. Egyébként semmilyen szőke haj nem ribis, nem attól lesz valaki az, mert ilyen vagy olyan színű haja van. Van akinek eredeti fekete haja van, de attól még ribi. Tehát semmi köze hozzá, csak ahhoz van köze annak, hogy milyenre fested a hajadat, hogy jól áll-e vagy sem. Én a természetesség híve vagyok, de ha egy lánynak nagyon jól áll egy szőke haj, akkor miért ne festené át? De a legjobb, hogyha alapból olyan színe van, amelyik neki a legjobban áll. :)

17/F

2018. aug. 15. 15:30
 14/17 anonim válasza:
"Ribi", ma mindenkire ezt mondják, vagy ha felteszel egy szexi képet már az vagy, ha szőkére fested magad.... Neee, egy buta százat csinál, vagy inkább irigynek mondanám, a szőke igenis tetszik a férfiak 90%-nak! Próbálgasd magad, nézd meg hogy áll a szőke a vörös,stb csináld meg magad amiben jól érzed magad. Én pl szőke vagyok alapból, de teszek melirt néha bele, egyszer a férjem rávett, hogy legyek vörös,próbáljuk ki,három napig bírtam, de nem bántam meg, mert rávezetett arra, hogy a szőke áll jól. Ribi pedig a viselkedéstől lesz valaki nem a hajszíntől.
2018. aug. 16. 16:34
 15/17 anonim válasza:
Nem
2018. aug. 27. 09:58
 16/17 anonim válasza:

#11:

Ez sem igaz, a ronda megunt tetkót lelehet szedetni.

Amúgy meg tetkó és tetkó között is van különbség, ha valaki divatból magára tetováltat valami közhelyet vagy jelentés nélkül ábrát az tényleg hülyeség, de ha valaki pl. a gyerekének a nevét tetováltatja a szíve fölé vagy hasonló, azt nem hiszem, hogy valaha is "megunja".

Egyébként a többivel egyetértek, csak azzal nem hogy látszólag hülyeségnek tartod az összes tetoválást. (Persze a legtöbb az is, de azért van kivétel.)

2018. aug. 27. 10:15
 17/17 A kérdező kommentje:
Elnézést, de a tetoválást továbbra is a lélek öngyilkossági kísérletének tartom..
2018. aug. 27. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!