A szőke haj ribis?

Figyelt kérdés
2018. aug. 13. 23:49
1 2
 1/17 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
87%

Miért lenne az?

Ennyi erővel a fekete vagy barna vagy vörös haj is az lehetne.

2018. aug. 14. 00:01
 2/17 A kérdező kommentje:
Hát, általában a szőkéket lenézik..
2018. aug. 14. 00:02
 3/17 anonim válasza:
100%
Dehogy ribis. A ribiséget nem hajszínben mérik.
2018. aug. 14. 00:09
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy az, inkább szűzies.
2018. aug. 14. 00:20
 5/17 anonim válasza:
43%
A volt pasim szerint szexuális kisugárzást ad.
2018. aug. 14. 06:58
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. aug. 14. 08:36
 7/17 hokai2 válasza:
7%
A "szőke" jelző negatív értelemben a festett szőkékre vonatkozik! Nagyon nagy a különbség az eredeti szőke, és a festett akármi között, mert az utóbbi nem vállalja a saját megjelenését, inkább mást akar utánozni.
2018. aug. 14. 09:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindig attól függ, akinek a fején van...
2018. aug. 14. 09:48
 9/17 anonim ***** válasza:
92%

Miért lenne ribisebb, mint a többi hajszín?

Igen, az agyonhidrogénezett platinaszőke bizonyos lányokon annak hathat, mert nem illik a színtípusukhoz, és ettől nagyon erőltetett lesz a megjelenésük, de ez bármilyen hajszínnél megfigyelhető. Pl. a vörös is egy ideje/ideig sláger volt, de ez talán még kevesebb embernek áll jól, mint a festett szőke.

Mindenkinek szíve joga, hogy milyenre festeti a haját. Ha jól áll neki, és passzol a személyiségéhez/kisugarzásához, miért ne lehetne pl. szőke valaki?

3 éve váltottam természetes sötétbarna hajszínből hamvas középszőkére, és egyáltalán nem bántam meg. Annyira természetesen néz ki rajtam, hogy mindenki azt hiszi, hogy ez az eredeti hajszínem.

Belül mindig is szőke akartam lenni. Már 8 évesen is egy jövőbeli családi képen szőke hajjal rajzoltam le magam.

Nagyon jól hangzik, hogy valaki megszületik, egész életében nem festi a haját, nem is vágat belőle, de bármilyen meglepő, soha nem lesz önmaga, mert egy idő után (bármilyen szektásan is hangzik 😅), a belső világunknak a külsőnkön is látszódnia kell. És ez nem csak az öltözködésre vonatkozik. A hajviseletünk, az ékszereink is a belső világunkat közvetítik a világ felé. Mindig is az egyéniség pártolója voltam, soha nem az idióta divathóbortok híve.

Ha te szőke hajjal jobban éreznéd magad, vagy netán egy különleges jelentésű tetoválással a karodon, akkor ne félj azzá válni, aki belül vagy! ✌🏻

2018. aug. 14. 11:10
 10/17 A kérdező kommentje:
Jujj, kedves utolsó: nagyon szépen fogalmaztál.. köszönöm. 😊
2018. aug. 14. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!