A 42-es farmer méret mennyire számít nálad nagynak? Szerinted kövér, aki akkorát hord?
Figyelt kérdés
A 40-es kicsi, a 42-es meg kicsit nagy, csak középút meg nincs, a 42-est vettem meg...2010. jún. 20. 18:57
21/25 anonim válasza:
A lábad szép vékony, az biztos :)
Ha magadnak tetszel, nem fogyózz.
Ha vki nem 156 cm (én vagyok ennyi), akkor nem tartom kövérnek, ha 42-es farmert hord :)
22/25 anonim válasza:
26-os lehetetlen:D
éns 36-ost hordok és elég vékonyvok:)
23/25 anonim válasza:
a magasságodhoz képest nem gáz...nekem gázvolt. Én hordtam akkorát :( Mostmár 40 vagy 38 is elég :) de én 158cm vagyok :D neked nem gáz, szerintem simán belefér.
24/25 anonim válasza:
Én is 175 magas vagyok, és ekkora gatyát hordok :) Ez tökéletes, nyugi.
25/25 anonim válasza:
26os nem lehetetlen. pl városomban és Bécsben is a new yorkerben pont 26os jó, és Pesten egy boltban is ilyen méretű farmert vettünk. de a stradivariusban a farmer hatású csőnadrágom 34-es. Szóval farmerben létezik 26 (sőt 25ös is), sima nadrágban pedig 34 a legkisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!