Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Irigy vagy tényleg vannak...

Irigy vagy tényleg vannak ilyenek?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm kínai ruhákat vesz és aki mondjuk Bershka, Zara vagy ilyen helyen vásárol beszól hogy huu milyen pi.csa, az iphone szerinte nem is nevezhető telefonnak, a márkás cipőket is leszólja. Ez a lány nem gazdag de nem is a nagy szegénységből jön, szóval nem értem miért szólja le a másikat.
2018. aug. 13. 14:27
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szerintem ahogy megindokoltad nem sértő, ő fújja fel. Régen én legtöbbször kínaiban vásároltam, és az akkori "kedves barátnőm" azt mondta hogy a kínai büdös, márkás ruhákban járni életérzés.Azért itt van különbség!

Azóta persze én is rájöttem magamtól hogy a kínai ugyanannyiba kerül, mégis tönkremegy hamar, silány, (kivétel persze van mindig) úgyhogy jobban megéri a közép kategóriás plázás boltokban vásárolni (h&m, c&a, newyorker, leárazáskor magasabb kategória is), mert ugyanannyiba kerül, mint a túlárazott kínai.Ha nem vágsz fel, akkor nincs igaza.

2018. aug. 14. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!