Irigy vagy tényleg vannak ilyenek?

Ez hülyeség szerintem, lehet, hogy irigy, bár ha nem olyan szegény és ő is megtehetné (ha még a Zarát nem is, de a Bershka valamennyivel olcsóbb), akkor nem értem mire irigy.
A Bershka, Zara, ilyesmi márkák ugyan nem olyan olcsóak, mint a turkálók, de nem is drágák, azért ne hasonlítsuk össze a Guccival vagy a Tommy Hilfigerrel, mert azok tényleg drágák!
Szerintem normális esetben az ember nem foglalkozik azzal, hogy a másiknak honnan van a ruhája, főleg nem szólja le. Nekem sincs pénzem Michael Kors táskára, mégsem szólogatom le azokat az embereket, akiknek van. Ha van pénze és neki az tetszik, vegye meg.
Köszi a választ ment a zöld kéz!
A Gucci és a többi ilyen drága márkás termékeket én sem engedhetem meg magamnak, de mikor mondta, hogy menjek a kínaiba ruhát venni, akkor normálisan nem beképzelten vagy lenézően, hanem tényleg normálisan mondtam, hogy nem vásárolok kínaiba, erre olyan csúnyán nézett. Oké a Zarát biztos, hogy nen engedheti meg de egy Bershka vagy H&m boltban biztos tudna vásárolni.

Nem mondtam sértően, max neki úgy jött le mert nem egy a véleményünk a boltokról.
Na és te hol vásárolsz, hogy tudod hogy én tucat termékeket veszek?

Azt, hogy nem vásárolsz kínaiban nem lehet nem lenézően mondani olyan embernek, aki viszont ott vásárol.
Nekem van kínais és márkásnak mondható (leginkább a tallys és orsayes ruháim vannak) is és egyébként van olyan kínais farmerem, aminek jobb az anyaga, mint a bershkás nadrágom.
A zarás, iphoneos, márkamániás csajok nagy része pedig ismerjük el, hogy tényleg p.csák.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!