Van valakinek bevált arcápolási terméke?
Figyelt kérdés
Mitesszer, pattanás, és piros gyulladt pattanásra? :) Akinek van azt is leírná honnan van neki :) Köszi annak aki tud segíteni :)2018. aug. 6. 17:39
1/7 Metionin válasza:
Teafaolaj, Rossmannban 800 ft körül van. Illetve nekem még a Yamuna szappanok váltak be, teafás, levendulás, körömvirágos. Szintén Rossmann, 450 ft. Mitesszerre a Neutrogenás bőrradírt tudom ajánlani, az is van a Rossmannban.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2018. aug. 6. 17:59
3/7 anonim válasza:
Én arcmaszkokat szoktam felkenni, bár nekem nem annyira vészesen problémás a bőröm. Kipróbálhatod (dm, rossmann 2-300 ft-ért kaphatóak már) vagy esetleg valami tonikkal kenegesd. Szerintem már az is sokat segítene, ha gyakrabban tisztítanád tiszta vízzel, (naponta többször arcot mosni) így kevesebb szennyeződés lesz az arcodon.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot, kipróbálom :)
2018. aug. 6. 18:07
5/7 Metionin válasza:
Tényleg, maszkokból van a dm-ben a fehér iszapos és a holt tengeri iszapos baleás, azok nagyon jók és olcsóak is.
6/7 anonim válasza:
Nekem ez : [link] és tényleg szép tőle a bőröm. A második héttől amióta használom, semmi pattanás, se mitesszer nincs az arcomon, pedig előtte voltak. Bár a táplálkozásomon is gyökeresen változtattam, így nem kizárt, hogy az is befolyásolja az eredményt.
7/7 A kérdező kommentje:
És mit változtattál az étrendeden?
2018. aug. 7. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!