Van köztetek olyan lány, aki elégedett a mellméretével, és ha pl. varázslattól lehetne nagyobb, még akkor sem szeretne nagyobbat?
Mindig elégedettek voltatok vagy régebben zavart?
Miért nem akartok nagyobbat?
75/A a méretem és elégedett vagyok. Elég sovány és alacsony vagyok, szóval szerintem talál. Ha egy férfi csak a mellem miatt szeretne, avval nem jönnék össze, tehát az ők véleményük nem érdekel. Nagyon kritikus vagyok magammal szemben, de a mellem kevés dolgok egyike, ami tetszik magamon. Tudok hason aludni, nincs baj a dekoltázzsal, nem mozognak... Ha lesz valamikor gyerekem, gondolom úgyis megnőnek egy kicsit.
19/L
Nekem kicsi mell is jó lenne, csak legyen formás, de sajnos semmilyen sem. Nagyon zavar, főleg ha le kell vetkőznöm a pasi előtt. Mást várnak mert amúgy meg nagyon helyes arcúnak tartanak.
De műtét nálam szóba sem jöhet.
Nekem 75B, de nagyobbat nem is szeretnek, fiusabb stilusom van inkabb szoval neha meg ez is zavar:D
15L
Nekem 65 A s mellem van egyátalán nem vagyok vele elégedett de egy lány írt egy már kipróbált elvileg az eddigi leghatásosabb módot:
Szívd be a levegőt tartsd bennt 6 mp ig közben a kezeiddel szorítsd meg a melleidet ne össze csak markold meg őket 6 mp után fújd ki a levegőt engedd el a melled aztán egy kicsit labdázz velük (lötyögtesd) ezt csináld meg alkalmanként 6× és elméletben 1 hét alatt akár 2 cm et is nőhet😱😱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!