Van köztetek olyan lány, aki elégedett a mellméretével, és ha pl. varázslattól lehetne nagyobb, még akkor sem szeretne nagyobbat?
Mindig elégedettek voltatok vagy régebben zavart?
Miért nem akartok nagyobbat?
6-os vagyok. 166 centi vagyok és 45 kiló, azért ez vékony szerintem :/ a vékonyságomat azzal tudom kompenzálni, hogy edzeni járok és emiatt nem csontkollekciónak nézek ki. De hízni sajnos sehogy sem tudok, ami bosszant. A műtétet azért akarom, mert a 2 gyereket ameddig lehet, szoptatni szeretném és valljuk be, azért az megviseli a melleket. Veszíteni fog a feszességéből, tutira. És én patent anyuka akarok lenni (nagyságra nem is nagyon csináltatnék nagyobbat, engem a tartása fog zavarni szerintem). De persze csak az elképzeléseimben leszek szuperanya, a valóság már mást fog hozni :D
Viszont van egy ismerősöm, 2 évvel fiatalabb tőlem ami azt jelenti, hogy 22 éves és borzasztóan hatalmas, original mellei vannak. Szegény mindig panaszkodik, hogy fáj a háta. :/
#12: tényleg nagyon vékony vagy, de akkor hogy van 85-ös hátad? Biztos jó méretet hordasz?
Ismerősömnek "csak" 80-as háta van, és nagyon széles a háta, nagyobb darab, felesleg is van rajta. Ezért nem tudom elképzelni, hogy hogy lehet valaki 85-ös háttal lennyire vékony.
Nem mindenkinek viseli meg a szoptatás a melleit. Lehet neked se fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!