Minden nagy mellu lanybak log a melle?
26 éves vagyok,nagy mellű,sajnos lógnak, ez ellen nem lehet tenni semmit.
Ahogy öregszik az ember netán szül is, akkor még jobban megereszkednek.
Keress vmi műmellű barbi babát annak állnak melltartó nélkül is.
Sajnos a kor és a gravitáció elkerülhetetlen.
Mindig is nagy mellem volt, C-D kosár között, ráadásul nagyon szép formájú, és feszes. 30 éves korom körül viszont már látszott rajta, hogy Egy kicsit megereszkedett a 10 évvel azelőtti állapothoz képest, most 35 vagyok, és sajnos már nem megy át a ceruzateszten. Ettől függetlenül még mindig nem néznek ki rosszul, csak nehéz megszoknom, hogy lent már hozzáérnek a mellkasomhoz, meg talán egy kicsit jobban himbálóznak. Szerintem pár év és egy kicsit felvarratom őket. Egyébként munkámból kifolyólag sok mellet láttam már, sajnos kis cicik is tudnak lógni :( de a természetesen nagynál szerintem 30 éves kor fölött már jellemző minimális megereszkedés nem szült/szoptatott nőknél is.
Rengeteg nő (90%-a) ba$7ik edzeni mellizmokra s persze, hogy sokaknak úgy áll ahogy.
Amíg nekem reggel este napi rutin az edzés, addig mások lustulnak, sminkelgetik fel a vakolatot stb.
2 tenyeres a fele mellem, természetes s edzéssel felemelt.
Eleinte ceruzát megtartotta a mellem alul, mert hanyag voltam én is, mint sokan mások... De tettem ellene, most már semmit se tudok alá rakni úgy hogy megálljon, mert feszesítő edzés megtette a hatását.
Persze vannak nagyobb mellek, amik nagyságuk miatt alul bordákra fog lógni feszesítés mellett is.
De nagyon nem mindegy hogyan áll a mellizomzat által.;)
S igen vannak olyan izléstelen emberek is, akiknek kifejezetten lógó mell fétisük van.
Azért vagyunk sok más izléssel "megáldva" hogy mindenki más adottságok mellett is találhasson párt -> ez nem csak a mellekre vonatkozik, hanem minden külső és belső tényezőkre is!
25N
Sok sok ember csak megszólja a rendes mellű nőt (felém is volt megjegyzés). Foggalmuk nincs mennyi erőt és időt öltem bele alkatomba, amíg ők sajnálkoznak és lustálkodnak.
Nem csak a szilikon a megoldás...
Kedves hölgyek...nézzenek magukba és válaszoljanak őszintén:
Mennyit foglalkoznak magukkal, testükkel s azon belül a mellükkel?
(az emberek zöme ujjal mutogat másokra s mást szólnak le, mert legtöbbnek fáj/félelmetes önmagukkal szembe nézni -> ez szintúgy rengeteg témára érthető)
18#-as voltam.
D kosár a közepes kategória, pláne manapság, amikor elég erősen el vannak számozva a méretek. :D
Amúgy van akinek B kosárral is lóg. A nagy mell(kivéve ha szilikonos) lógni fog a fizikának köszönhetően...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!