Minden nagy mellu lanybak log a melle?
Figyelt kérdés
melltartoban telleg szepen mutatnak de anelkul mar egyaltalan nem vonzo szamomra2018. aug. 5. 20:53
2/17 anonim válasza:
Hát igen ezért nem szeretem a nagy melleket. Egyébként volt dolgom olyanhoz akinek még feszesebb volt a nagy melle is, de az eléggé ideiglenes dolog, sajnos nem hosszútávú. Inkább fiatalabbaknál fordulhat elő. 28/F
3/17 anonim válasza:
Telleg? Ez milyen szó?
Egyébként a fizika törvényei általában hatnak a nagy mellekre.
Hacsak nem levegővel van töltve, mert akkor nem fognak lógni 😁
4/17 anonim válasza:
Nagy mell = nagy súly .
Igen. Előbb utóbb a teher miatt megereszkedik.
Ezert utaljuk a melleinket .
5/17 anonim válasza:
Nekem tetszik akkor is ha kicsit lógnak, és akkor mi van?
7/17 anonim válasza:
A lábad közt is lóg valami, aztán annak még súlya sincs!
Vénségedre meg még jobban összeaszalódik - azzal foglalkozzál!
8/17 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Oké, nem úgy áll mint a műmell,vagy a sokkal kisebbek, de szerintem nem lóg. D kosár körüli vagyok és szerintem elég feszesek.
23/N
9/17 anonim válasza:
23 éves vagy okoska, nekem is D mellem van, de negyven vagyok és már szültem. Hát hadd ne mondjam....
10/17 anonim válasza:
Imádom, amikor egy rakás nő elkezd egymással vitatkozni egy ilyen kérdésen.
Amúgy az fel se merül bennetek, hogy lehet szép, vonzó úgy is, ha lóg?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!