Te hogyan viszonyulsz ahhoz, ha valakinek AA kosaras mellei vannak?
Sehogy. Nem érdekel más nő melle. Persze mindenkinek lehet vèleménye függetlenül a mellméretétől, és bármihez szabadon hozzászólhat. A saját véleményem például az, hogy a kisebb méretekkel megáldott nők csinálnak ebből problémát. Nagyon sok helyes, szép, okos, nőies nő van a világon függetlenül a mellméretétől.
Az viszont kegyetlenül idegesít(mivel èn pont a másik oldalt erősítem) hogy méregetnek, "vicces" megjegyzéseket tesznek, keresik a "hibát" hogy nekem miért nem lehet jó. Engem meg olyan szinten nem foglalkoztat a dolog, hogy nem èrtem hogy lehet ez egyáltalán téma.
Őszintén szólva soha senki sem szólt be nekem emiatt, vagy nem láttam, hogy méregettek volna, párkapcsolatom is van.
Próbálom a legjobbat kihozni a megjelenésemből, így pozitív visszajelzéseket kapok, bár mégis komplexusossá tesz, amikor látom magamon. Csodálom, hogy valaki vonzódik hozzám így is.
Hát nyilván jobban szeretik ÁLTALÁBAN a férfiak a nagyobb melleket, de egyáltalán nem kizáró ok, és van akinek pontosan ez tetszik. Ízlés kérdése.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!