Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most akkor nekünk férfiaknak...

Most akkor nekünk férfiaknak is sminkelni kellene magunkat?

Figyelt kérdés

Eredetileg viccként kezeltem ezt, de egy ideje megfigyelések és vélemények alapján nem provokatív szándékkal felteszem. Nemrég volt beszélgetésem itt gyakorin két nővel sminkelés témában és nekik az összes ismerősük sminkeli magát, mert a "jó smink kiemeli a természetes szépséget". Smink nélkül el se indulnának otthonról, de vannak akik csak minimálisan szem körüli kiemelőt használnak. Ezzel nincs is bajom, na jó a természetesség és fair play híve vagyok. Viszont azzal már annál inkább amikor szerintük a legtöbb pasi igénytelen és csak kb. 10%-uk helyes, ezt már rengetegszer hallottam.

És találkoztam is vele, egy lány csak azért akart járni velem, mert egyik haveromra emlékeztettem őt, de haverom nem akart összejönni vele. Ezért ideiglenesen megtettem volna én is, miközben próbálkozott volna haverom ágyában kikötni + azért cégnél is hallok cifra történeteket.

Ez siránkozásnak tűnik, de legtöbben gondolom magukhoz(sminkkel együtt) vagy sztárokhoz viszonyítottan alakítják az elvárásaikat. Tudom tudom általánosítások nem mindenki ilyen, de egyre gyanúsabb nekem, hogy ez az arány 50% felett van vagy borzasztóan rossz tapasztalataim és társaságom van.

[link]

[link]

Nekem a természetességgel egyáltalán nincs bajom, sőt imádom, de tudom és látom, hogy a nők rendkívül komoly energiát tesznek bele azért, hogy szebbek legyenek. Ezáltal jobban is érzek magukat, nem saját szavaim, de a mérce itt borul fel.

Johnny Depp-ért sok nő rajong, viszont a férfi sztárokat is sminkelik és a legkedvezőbb fényviszonyok alapján beállítják őket.

[link]

[link]

[link]

Tudom utolsón is van szem körül + a bőre színe is fakóbb lett a természetesebb barnánál, de ebből is látszik, hogy egy filmnél több ember dolgozik azon, hogy a sztárok "tökéletesek" legyenek a szerepre. Na most ez alapján akkor a férfiaknak is sminkelniük kellene magukat? Vagy lehet az ilyen festés pár éven belül kötelező lesz?

[link]

Ki mit gondol? Tapasztal? Mindenféle provokációt vagy agressziót mellőzzük!

2018. aug. 1. 16:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha a nők megtehetik a ferfiak miért ne tehetnek.

Persze nem drasztikus sminkekre gondolok itt, hanem ilyenekre, hogy alapozó/korrektor eltüntetni a borhibakat, szemoldok formáló dolgok, ajak ápolók (igen esetleg halvány színekben is), ezek a nőkön is csak kicsit dobnak és a ferfiakkal ugyan így lenne, ettől nem lennenek noiesebbek csak szebbek.

2018. aug. 5. 02:03
 12/13 schwa ***** válasza:
igen mértne
2018. aug. 5. 17:00
 13/13 anonim ***** válasza:
#11 az alapozó és a "kicsit dob" két külön fogalom, aki használt már alapozót kb bárkin kiszúrja.
2018. aug. 5. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!