Az ázsia centerben mennyi ruhát tudok kb venni 120 ezer forintból?
több zsáknyit: DD
amúgy csak menősködni akarsz, hogy ennyi pénzed van ruhákra, másnak meg ez kéthavi fizetése??
Szerintem inkább nézz ki normálisan, mint hogy ilyen kínai sz.rokba öltözz.. Zara Bershka Pull&Bear Mango Mayochix meg ilyenek.. Ha srác vagy, csak az első 3 vonatkozik rád
19F
Nem is rossz ötlet, lehet én is leszokok, mert most nincs egy rongyom se, csak cigiszagom. :D
Amúgy én nem ítélem el a kínai cuccokat, többségben nekem is van, mert ritkán van pénz márkásra, de ha már neked összegyűlt ennyi, akkor én a helyedben mindenképp valami minőségit vennék. :) Persze nem a legdrágábbat, mint Zara, mert az azért nem éri meg... Szerintem. Nem tudom, milyen stílusú ruhákat szeretsz, de ajánlom a Pimkiet, Takkot, New Yorkert, C&A-t...
De hogy a kérdésre is válaszoljak, nagyon sokat. :D Szerintem haza sem tudnád vinni két kézben, ha mindet elköltöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!