Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 100 ezer forintból mennyi...

100 ezer forintból mennyi ruhát lehet venni az Ázsia Centerben?

Figyelt kérdés

Nyáron szeretném elvásárolni a pénzt.

Mennyi pólót,nadrágot meg egyéb ruhákat lehet ennyi pénzből venni kb?

2011. febr. 13. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ott sem éri meg mindig jobban. Szerintem árban olyan, mint egy átlag kínai bolt. De pl barátnőm ott vett csizmát magának 8000ft-ért. Én Deichmannbe vettem 2-őt ennyiért akciósan pl. Szóval nem hinném, hogy jobban megéri, mint esetleg egy akciót kifogni plázában. Amúgy pl ott a Philipp Russel (sokan szeretik-én annyira nem) és ott is nagyon sok dolog van ami jó és olcsó (nyáron topok, pólók: 500-700ft stb)Bocs ez csak a véleményem :)

De a kérdésre válaszolva szerintem farmerek 3-9 ezer ft között vannak Asiaba, felsők: 2000ft körül, ruha 4-6ezer ft szerintem van. Persze biztos van ahol olcsóbb vagy drágább, de kb ilyesmi árak vannak (én csak barátnőmmel voltam ott párszor és én ilyen árakkal találkoztam).

De azért 100.000Ft-ból jól be lehet vásárolni. 2-3 nadrág tuti, meg sok felső kijön belőle, táska is de akár papucs, szandál, stb is.

2011. febr. 13. 13:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se lödd el az összzes pénzed ott,hanem mondjuk nagyn max a felét a többit meg tartzsd meg és ha látsz valami olyat ami nagyon tetszik és akcios akkor megevszed.

Ha van időd körülnézel olyan üzletekben amiben ugyérzed a te stilusodnak megfelelő cucc van és a többit így költöd el apránként olyan dolgokra amit meglátsz és azt mondod h na ez kell nekem.

2011. febr. 13. 13:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is nézz körül máshol, sokszor elég gagyi ruhákat árulnak és NEM olcsón. Múltkor egyik barátnőm 15ért vett ott egy kabátot, később én ugyanazt láttam egy bevásárlóközpontban 7 ezerért. Úgyhogy csalóka.

Amúgy ennyi pénzből átlagosan (nem feltétlen ázsia centerben) tudsz venni kb. 3-4 nadrágot, farmert, 2-3 pár drágább cipőt és csomó felsőt.

2011. febr. 13. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!