100 ezer forintból mennyi ruhát lehet venni az Ázsia Centerben?
Nyáron szeretném elvásárolni a pénzt.
Mennyi pólót,nadrágot meg egyéb ruhákat lehet ennyi pénzből venni kb?
Ott sem éri meg mindig jobban. Szerintem árban olyan, mint egy átlag kínai bolt. De pl barátnőm ott vett csizmát magának 8000ft-ért. Én Deichmannbe vettem 2-őt ennyiért akciósan pl. Szóval nem hinném, hogy jobban megéri, mint esetleg egy akciót kifogni plázában. Amúgy pl ott a Philipp Russel (sokan szeretik-én annyira nem) és ott is nagyon sok dolog van ami jó és olcsó (nyáron topok, pólók: 500-700ft stb)Bocs ez csak a véleményem :)
De a kérdésre válaszolva szerintem farmerek 3-9 ezer ft között vannak Asiaba, felsők: 2000ft körül, ruha 4-6ezer ft szerintem van. Persze biztos van ahol olcsóbb vagy drágább, de kb ilyesmi árak vannak (én csak barátnőmmel voltam ott párszor és én ilyen árakkal találkoztam).
De azért 100.000Ft-ból jól be lehet vásárolni. 2-3 nadrág tuti, meg sok felső kijön belőle, táska is de akár papucs, szandál, stb is.
Szerintem se lödd el az összzes pénzed ott,hanem mondjuk nagyn max a felét a többit meg tartzsd meg és ha látsz valami olyat ami nagyon tetszik és akcios akkor megevszed.
Ha van időd körülnézel olyan üzletekben amiben ugyérzed a te stilusodnak megfelelő cucc van és a többit így költöd el apránként olyan dolgokra amit meglátsz és azt mondod h na ez kell nekem.
Szerintem is nézz körül máshol, sokszor elég gagyi ruhákat árulnak és NEM olcsón. Múltkor egyik barátnőm 15ért vett ott egy kabátot, később én ugyanazt láttam egy bevásárlóközpontban 7 ezerért. Úgyhogy csalóka.
Amúgy ennyi pénzből átlagosan (nem feltétlen ázsia centerben) tudsz venni kb. 3-4 nadrágot, farmert, 2-3 pár drágább cipőt és csomó felsőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!