Lányok! Szerintetek hátrány az, ha egy férfinak kiáll a kulcscsontja?
Figyelt kérdés
Mármint mennyire feltűnő szerintetek?Ez elronthatja egy férfi testének a kinézetét?Mármint az enyémről lenne szó.Nagyon kiáll,minden részén.Meg látszik a vállamon kétoldalt az a kitüremkedés://.Szerintetek ez elrontja a 'képet'?Szerintetek mit csináljak ez ellen?Mármint,hogy ne látszódjon annyira.2018. aug. 1. 00:29
1/13 anonim válasza:
Nem értem a kérdést...minden egészséges súlyú embernek lászik a kulcscsontja...
Ha meg az a baj, hogy nem tartod magad elég izmosnak, akkor eddz! Ennyi a megoldás.
3/13 anonim válasza:
Na jó, ez nem az en napom...:'D
*látszik
4/13 anonim válasza:
Szerintem szexi
Baratomnak is latszik. Nekem bejon
18L
5/13 A kérdező kommentje:
Úgy értve látszik,hogy a nyakam tövénél nagyon kontrasztosan látszik az a csont.
2018. aug. 1. 00:45
6/13 anonim válasza:
Az pont, hogy szexi! Cuki, mert nekem a magas, vékony és sportos férfiak jönnek be, akiknek cuki feje van.
21/nő
7/13 anonim válasza:
Nem tudom, miért fordult meg a fejedben, hogy zavaró lenne...mi baj a kulcscsonttal? Vagy miért lenne hátrány?
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, "hátrány-e, ha látszik a bokacsontom?"...
8/13 anonim válasza:
Dehogy hátrány, imádom a kiálló csontokat *_*
9/13 anonim válasza:
Ha nagyon durván látszódik,az nekem pl nem tetszik
10/13 anonim válasza:
Hogy fordul ilyen meg valaki fejében?... Semmi nem azon fog múlni, mennyire látszik, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!