14 évesen hol tudok nyelv pc-t csináltatni BPn szülői engedély nélkül?
Ja, sehol. De amúgy elég ha felnőtt megy veled és azt mondja, hogy a szüleid megengedték. Én így csináltam volna, ha nem egyeznek bele a szüleim. Elvittem volna a 24 éves lány haveromat és azt mondtuk volna, hogy a nővérem. :D :) ^^
De végülis megengedték, szóval nem kell elvinni a haverom. Hétfőn meg lesz az első piercingem (ajak pc).
15/l
Valamelyik ultragagyi koszfészek sufnituning helyen biztos, de akkor inkább várj pár évet...
Az előzőnek:
Nem biztos, hogy jó ötlet a "viszek magammal egy nagykorút, mert akkor megcsinálják"...egyszer a szemem láttára hívták fel egy csaj szüleit, pedig vitte a beleegyező nyilatkozatot...ugyanis a szülők beperelhetik a helyet, ha engedély nélkül szúrtak piercinget.És nem csak annyi volt a hívás, hogy hello, tényleg szúrhatjuk a csajt, hanem kikérdezték rendesen, adatokat(amik a papíron voltak), mindent és ha nem egyzett volna, akkor elküldik...inkább elesnek egy párezres bevételtől, mnthogy fizessék a százezres büntetéseet, esetleg még be is zárják a helyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!